Pe bărbat mai întâi îl doare în cot, apoi îl doare în suflet.

                                     Pe bărbat mai întâi îl doare în cot, apoi îl doare în suflet. Şi după o vreme ajunge să se întrebe de ce ea nu mai vrea să se întoarcă la el. Se întreabă unde e iubirea ei şi se consolează cu ideea că ,, De fapt nu m-a iubit niciodată. Dacă mă iubea nu ar fi plecat cu atâta uşurinţă şi nu mă lăsa al nimănui, să sufăr după ea ca un prost.” Dar el nu vrea să vadă un lucru sau e prea orb ca să îl poată vedea. Atunci când ea îl iubea şi suferea după el, lui nu îi păsa, îl durea în cot. Cu uşurinţă nu pleacă nimeni, nici măcar atunci când nu mai iubeşti nu pleci cu uşurinţă pentru că ştii că dacă celălalt îţi poartă încă sentimente, îl va durea, iar eu una nu îl văd ca fiind om pe cel care vrea să aducă suferinţă în sufletul cuiva. Mai rămâi pentru un moment pe care îl tot prelungeşti de teamă să nu aduci suferinţă şi durere, asta să ştii… Ea nu pleacă niciodată cu uşurinţă. Ea pleacă abia atunci când simte că iubirea ta e prin alte părţi, oriunde, numai la ea nu.

                                     … Şi tu realizezi abia prea târziu că atunci când pe ea o durea sufletul, pe tine te durea în cot, iar când pe ea a început să o doară în cot, a început să te doară pe tine în suflet. Tu realizezi prea târziu…

                                     Şi tocmai din această cauză, atunci când începi să o cauţi, să o chemi, când încerci să ţi-o apropii de suflet, ea nu mai vrea să fie găsită, nu îţi mai răspunde la întrebări şi fuge de tine. Poate că, dacă ai fi realizat că încă o iubeşti înainte ca ea să nu te mai iubească, ea s-ar fi întors.

                                     Pe femeie mai întâi o doare în suflet, apoi o doare în cot. Pe bărbat mai întâi îl doare în cot, apoi îl doare în suflet… Dacă îl mai doare… Unora nu le pasă niciodată…

Foto: We Heart It

large (20)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • alta mostra de legenda feminista, doar-doar va alina sentimentul de vina inevitabil cand parasesti un barbat pentru ceva „care te implineste”, adica un tupeu gros, o p…la mai mare si bani mai multi! nu va mai alintati, cucoanelor, sunteti chiar mai murdare sufleteste decat barbatii.

 • Suna cam frustrant mesajul tău. Încă mai suferi după ea? Dacă era sa umble chiar toate după una mai mare și mai bogata acum erau multe rău bogate și prin țări cu străinii.

 • COMMENTS (2)

  1. murphy 20th decembrie 2015 at 18:13 -

   alta mostra de legenda feminista, doar-doar va alina sentimentul de vina inevitabil cand parasesti un barbat pentru ceva „care te implineste”, adica un tupeu gros, o p…la mai mare si bani mai multi! nu va mai alintati, cucoanelor, sunteti chiar mai murdare sufleteste decat barbatii.

   Reply
   • Marina 10th februarie 2018 at 23:32

    Suna cam frustrant mesajul tău. Încă mai suferi după ea? Dacă era sa umble chiar toate după una mai mare și mai bogata acum erau multe rău bogate și prin țări cu străinii.

    Reply

  Leave a Reply