Păşeşte încet în suflete şi calcă în picioare orgolii. Descalţă-te atunci când te lasă în sufletul lui şi ia-ţi pantofii cu toc atunci când te lasă să-i ajungi în suflet doar pentru a-i fi mai uşor să te rănească.

                                   Păşeşte încet în suflete şi calcă în picioare orgolii. Iubeşte dacă vrei să fii iubită, nu mai aştepta să îţi dea dovezi ca să-ţi dai tu voie să speri. Încearcă să fii aceeaşi femeie delicată care poartă de grijă tuturor, dar încearcă să vezi cine îţi merită purtarea de grijă pentru că mulţi vor doar să profite. Calcă în picioare orgolii, de ele să nu-ţi pese atunci când vine vorba de iubire pentru că nu fac decât să strice şi să murdărească. Calcă în picioare orgoliile prosteşti care nu fac decât să distrugă ceea ce iubirea e capabilă să clădească în timp. 

                                   Descalţă-te atunci când te lasă în sufletul lui, încearcă să fii tu ceea ce n-au fost alţii pentru tine, încearcă să aduci numai bine pentru că sufletele se iubesc, nu se rănesc. Se cheamă, nu se alungă. Dar pregăteşte-te pentru ce e mai rău, femeie, ia-ţi pantofii cu toc atunci când te lasă să-i ajungi în suflet doar pentru a-i fi mai uşor să te rănească. Din păcate unii mai fac şi astfel de lucruri. Din păcate unii nu au de gând să fie oglinda ta şi să-ţi ofere atât cât oferi, să-ţi ia atât cât vrei la rândul tău să iei. Să te iubească atât cât iubeşti.

                                   O adevărată doamnă ştie să iubească, dar ştie şi să renunţe. Poate merge pe tocuri, dar nu se sfieşte să meargă desculţă. Poate plânge pe umărul tău sau te poate ajuta să te ridici atunci când ai căzut. Draga mea, în viaţă trebuie să înveţi să păstrezi aproape tot ce te face fericită, să porţi de grijă şi să iubeşti, apoi mai trebuie să înveţi că trebuie să renunţi, să uiţi şi să calci în picioare tot ce te poate răni. Ai grijă cu sufletele, unele sunt goale, dar şi cu oamenii, cei mai mulţi dintre ei sunt răi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply