Parcă pentru toţi ne trebuie răbdare… Pe unii să-i aşteptăm, pe alţii să-i răbdăm aşa cum sunt. Pe unii să-i iubim, pe alţii să-i uităm. Pe unii să-i avem, pe alţii să-i lăsăm… De unde atâta răbdare?

                             Parcă trebuie să fim cu toţi din jurul nostru îngăduitori în timp ce nouă parcă niciodată nu ni se acordă destul timp. Şi parcă pentru toţi trebuie să avem răbdare. Sunt oameni pe care trebuie să îi aşteptăm. Ei ne iubesc cu adevărat, dar mai au răni în suflet pe care au nevoie să şi le vindece singuri, mai au aşteptări de la trecut şi pentru a trece peste ele au nevoie de timp. Aceşti oameni nu vor întârzia niciodată mai mult decât vor putea fi aşteptaţi, dar au nevoie de răbdare. 

                             Sunt oameni greu de iubit pe care trebuie să îi acceptăm aşa cum sunt. Fiecare merită să fie iubit pentru ceea ce e, chiar şi oamenii mai greu de iubit, chiar şi aceia care se tem sau se îndoiesc de sentimentele frumoase din cauza dezamăgirilor. Şi aceşti oameni au nevoie de răbdare… La fel ca cei pentru care stăm la coadă să le oferim iubire. Nu ne amăgesc, nu ne dau speranţe, dar sunt sinceri. Ei simt iubirea, dar încă mai trăiesc în trecut. Pentru aceşti oameni ai nevoie de răbdare pentru a-i iubi.

                             Şi pentru uitare avem nevoie de răbdare, deşi am vrea să vină mult mai repede. Însă totul e bine când toate se întâmplă la timpul lor… Numai atunci… 

                             Parcă pentru toţi ne trebuie răbdare… Pe unii să-i aşteptăm, pe alţii să-i răbdăm aşa cum sunt. Pe unii să-i iubim, pe alţii să-i uităm. Pe unii să-i avem, pe alţii să-i lăsăm… De unde atâta răbdare? De unde atâta suflet de lăsat la atâţia oameni? Unii se întorc şi ţi-l aduc pe tot înapoi, te reîntregesc şi te fac fericită, dar alţii refuză să se întoarcă şi te lasă cu sufletul rupt, cu inima goală şi cu un sentiment de tristeţe pentru care încă o dată îţi trebuie… răbdare. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts