Parcă ar fi o scorpie cu chip de prinţesă sau o adevărată doamnă cu principii înalte şi aptitudini… Să le spunem pe placul tău… Parcă ar fi tot ce ai nevoie, dar nu ştiu dacă tu eşti tot ce-şi doreşte ea.

                                     Parcă ar fi o scorpie cu chip de prinţesă sau o adevărată doamnă cu principii înalte şi aptitudini… Să le spunem pe placul tău… Parcă ar fi tot ce ai nevoie, dar nu ştiu dacă tu eşti tot ce-şi doreşte ea.

                                     Cred că nu prea îţi vine să crezi asta, dar se pare că sunt şi femei pe care poţi doar să le admiri, nu le poţi atinge, nu le poţi cuceri, nu le poţi avea în pat pentru că nu le poţi pătrunde în suflet. Sunt şi femei mai bune decât tine, acele femei care nu se vor sfii să te refuze frumos şi elegant dacă va fi cazul. Încearcă să fii un domn, măcar încearcă, şi nu face o tragedie din asta încercând să-i scoţi vorbe prin rândul prietenilor tăi. Fii domn şi acceptă că nu eşti de nasul ei.

                                     Poate fi o scorpie, atât e de a dracu’, în sensul bun, poate fi atunci când face tot posibilul să fie totul aşa cum vrea ea, atunci când face tot posibilul să fie fericită, dar n-ai spune asta privind-o şi îndrăgostindu-te de trăsăturile ei delicate. E o adevărată doamnă, ţine la principiile ei, a fost educată cu stil şi s-a autoeducat într-un mod impecabil, dar ştie să facă un bărbat fericit. Şşşşt… Nu pe toţi. Să fii bărbat nu e de ajuns pentru ea. Trebuie să fii mult mai mult decât atât. Eu aş sfătui fiecare bărbat să îşi caute o femeie pe măsura lui, nu femei care să nu se poată simţi împlinite lângă ei pentru că atunci când ţintiţi prea sus, nu prea aveţi cum să reuşiţi şi vă daţi mari spunând că de fapt ea era sub nivelul vostru şi n-ar fi meritat efortul. Aş mai sfătui fiecare bărbat să îşi caute o femeie înţelegătoare, iubitoare, una care să fie capabilă să ţină casa pentru că în pat toate femeile sunt bune, iar dacă nu-ţi convine, să ştii că acesta e un aspect la care se mai poate lucra, dar la altele, mai importante, n-ai ce să schimbi. Parcă ar fi tot ce ai nevoie, dar nu ştiu dacă tu eşti tot ce-şi doreşte ea.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply