Până la adânci bătrâneţi nu sună bine. Vă rog, schimbaţi finalul!

                                 Este şi ea prin poveste, femeia aceea care la final rămâne singură şi aparent nefericită. Femeia aceea care nu are parte de bărbatul ei până la final. Cu ea ce facem? O lăsăm aşa, a nimănui? Ea nu are dreptul să fie fericită? Ba da, are. Până la adânci bătrâneţi nu sună bine, e prea exclusivist. Femeia asta, chiar dacă e tânără şi tristă acum, nu înseamnă că nu a iubit şi că nu a fost fericită alături de bărbatul său. Femeia asta are dreptul să spună propria ei poveste.

                                 Ar trebui  să încetăm să mai credem că iubirea adevărată durează o viaţă pentru că se întâmplă să dureze şi câteva luni, chiar dacă tu continui să o trăieşti şi retrăieşti în suflet pentru totdeauna. Ar trebui să încetăm să ne mai facem păreri greşite despre fericire. Mai bine să fie multă zarvă în casă cu uşi trântite în grabă şi strigăte după ajutor cu adu-mi aia, du-te după cealaltă şi să fie linişte în suflet, decât să fie linişte în casă şi haos în suflet. Mai bine aşa. Ar trebui să încetăm să asociem adevărata fericire cu liniştea din moment ce de fapt e o întreagă furtună de stări extraordinare. 

                                 Până la urmă ce facem cu acea femeie care nu poate rămâne lângă cel pe care l-a iubit cel mai mult? Îi tăiem creanga de sub picioare cu singurul final posibil ,,Au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”? Anulăm sinceritatea şi intensitatea iubirii pe care i-a oferit-o? O uităm pentru că nu e la fel de norocoasă ca celelalte? 

                                 Vă rog, schimbaţi finalul! Această femeie are nevoie de ceva mai special, de ceva care să descrie puterea caracterului său, frumuseţea sufletului ei şi demnitatea care îi răzbate pe chip, deşi mulţi ar declara-o învinsă. Ea se ştie învingătoare. Pentru această femeie ar trebui să schimbăm finalul, ea nu are nevoie de un erou pentru a fi salvată, ea este propriul său erou după ce acela a refuzat să apară în viaţa ei. Poate că ei n-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi, dar ea a reuşit să meargă mai departe şi să fie fericită oricum. 

 Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (684)

  1. paulica 28th februarie 2016 at 19:43 -

   Cum adica a refuzat? 🙁

   Reply

  Leave a Reply