Oricine te poate iubi în zilele tale cele mai bune. Oricine îți poate iubi calitățile și ceea ce este perfect în sufletul tău. Oricine îți poate fi alături atunci când ești fericită. Adevărata provocare vine atunci când începem să vorbim despre a iubi și defectele, despre a accepta toanele, mofturile și zilele proaste. Adevărata provocare vine atunci când trebuie să înveți un om care a fost rănit să fie din nou fericit.

                          Sunt multe moduri de a iubi un om. Sunt multe modalități prin care îi poți arăta că îl iubești sau cât îl iubești. Pot fi vorbe, fapte, gesturi simple. Orice! Important e să porți sentimentul în sufletul, apoi e imposibil să nu reușești să găsești căi prin care să poți arăta ce simți.

                          Dar unii oameni nu ne iubesc pentru ceea ce suntem mereu, ne iubesc pentru pentru ceea ce suntem în anumite momente sau doar pentru câteva părți ale sufletelor noastre. Ei nu știu că iubirea înseamnă acceptare, acceptare pe de-a-ntregul, nu doar pe bucăți.

                          Eu nu cred că poți iubi un om doar pentru aspectul său sau doar pentru cum știe să îți fie alături, pentru cum te face să râzi cu mici glume. Nu! Nu poți iubi un om cu adevărat dacă nu îl iei cu tot cu defecte, zile proaste, imperfecțiuni, greșeli, trecut și multe altele.

                          Îmi spunea mama cândva că nu e ușor să iubești un om complicat și că în sinea noastră fiecare dintre noi suntem complicați într-un anume fel, mai ales noi, femeile. Îmi spunea ,, Oricine te poate iubi în zilele tale cele mai bune. Oricine îți poate iubi calitățile și ceea ce este perfect în sufletul tău. Oricine îți poate fi alături atunci când ești fericită. Adevărata provocare vine atunci când începem să vorbim despre a iubi și defectele, despre a accepta toanele, mofturile și zilele proaste. Adevărata provocare vine atunci când trebuie să înveți un om care a fost rănit să fie din nou fericit. “

                          Și avea dreptate. Dacă ar fi vorba doar despre fericire și plăcere am trăi o viață mai roz decât ne-am putea imagina, dar nu e așa. Viața e presărată de momente dificile, de obstacole greu de trecut și de încercări pe care nu ni le putem imagina. Pentru a merge mai departe avem nevoie de oameni puternici și hotărâți să ne iubească, nu doar de călători care nu au de gând să rămână.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts