Orice ar spune bărbaţii, femeia e cea care alege!

                                               Orice ar spune bărbaţii, femeia e cea care alege!

                                               Cred că o femeie puternică nu va putea niciodată să se lase aleasă de un bărbat pentru că ea nu mai riscă nimic. Nu se mai lasă în voia deciziilor altora, doreşte să fie stăpână pe situaţie, pe ea şi pe destinul său. Nu, ea e puternică, orice femeie e puternică, orrice femeie alege.

                                               Femeia cucereşte mai întâi, apoi se lasă cucerită, are nevoie de o certitudine care să-i demostreze că a ales pe cine trebuie, nu un laş incapabil să lupte pentru ea. Dacă un bărbat doreşte să aibă o femeie care nu-l poate accepta lângă ea, nu-l poate iubi sau nu-l poate respecta, nu se mai poate face nimic. Decizia finală este deja luată şi punct. Voinţa unei femei este nemărginită, din păcate pentru unii şi din fericire pentru ea. Dar dacă ea este cea care doreşe iubirea unui bărbat, o va obţine, are felul său unic de a obţine tot ce doreşte, chiar dacă iniţial el pare dezinteresat, într-un final ajunge să fie îndrăgostit. 

                                               Viaţa, împejurările, destinul, ne obligă uneori să pierdem ce iubim. Uneori noi suntem cele sau cei care ne obligăm să pierdem ce iubim, iar atunci, deşi am putea să recucerim ce am avut, nu mai vedem rostul, ştim unde ar duce totul şi preferăm să lăsăm lucrurile aşa cum sunt.

                                               Sufletul unei femei este o carte în care fiecare scrie ce vrea, dar nimeni nu mai poate şterge nimic. Totul rămâne mărturia clară a prezenţei unei persoane în sufletul ei şi fiecare spune ceva despre propria persoană atunci când lasă urme permanente pe sufletul femeii. Cine are în inimă numai lucruri frumoase, va scrie numai lucruri frumoase, de neuitat şi de păstrat cu drag, dar cine nu… Fiecare lasă într-un suflet ceea ce are în propriul său suflet. 

                                               Dar femeia e cea care alege. Ea e cea care cucereşte prima şi ea e cea care hotărăşte daca totul mai are sens şi mai merită să fie trăit în doi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply