Oricâte femei te-ar dori, nu se va compara niciuna cu cea pe care ţi-ai dori-o tu, dar nu o poţi avea.

                                 Oricâte femei te-ar dori, nu se va compara niciuna cu cea pe care ţi-ai dori-o tu, dar nu o poţi avea.

                                 De ce? Pentru că nu îi poate lua nimeni locul acelui om care are un loc special, numai al lui în sufletul tău. Poţi încerca să înlocuieşti acel om, poţi încerca să-l uiţi, poţi încerca să te consolezi cu alţi oameni, cu alte femei, dar nu cred că vei reuşi. Golul rămas va fi prea mare, lipsurile se vor tot înmulţi şi vei ajunge să le umpli cu dezamăgire, cu resemnare. Culmea e că vei avea impresia pentru mult timp că încă nu e prea târziu ca ea să îşi dea că de fapt te-a pierdut, nu că eşti tu cel care a pierdut-o pe ea definitiv. Culmea e că nu vei recunoaşte niciodată cât de mult te doare pe tine aceeaşi indiferenţă care a durut-o şi pe ea atunci când tu erai cel care o oferea. 

                                 Şi chiar dacă nu vei recunoaşte, undeva adânc în sufletul tău vei şti că nu poţi renunţa la comparaţii pe care nu le spui, dar le gândeşti, vei şti că deşi ţi-a plăcut mereu să câştigi, să fii un învingător, pe ea ai pierdut-o definitiv şi în sinea ta, doar în sinea ta, te vei declara învins în iubire. Eşti singurul care te putea învinge în iubire şi te-ai învins de… 

                                 O poţi dori, aşa cum te-a dori şi ea. O poţi visa, aşa cum te-a visat şi ea atâtea nopţi în care aţi dormit împreună, dar eraţi totuşi departe. O poţi chema, aşa cum te-a chemat şi ea fără să vrei să îi răspunzi, deşi o auzeai atât de clar. O poţi iubi la fel de mult cum te-a iubit la rândul ei, dar nu o poţi avea, la fel cum nici ea nu te-a avut pe tine niciodată cu adevărat atunci când te-a dorit, visat, iubit, chemat… La fel cum nu te-a avut nici ea atunci când te-ar fi respirat şi ai lăsat-o să se prăbuşească de dor.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply