Oricât de frumoasă, inteligentă, independentă și atrăgătoare ai fi, pentru un bărbat care nu știe să aprecieze o femeie, nu vei fi niciodată destul de bună.

                         Mai sunt și din aceștia, bărbați care habar nu au cum să aprecieze și să iubească o femeie. Poate pentru că au mentalități învechite și se cred superiori. Poate pentru că nu le-a arătat nimeni cum să iubească. Poate pentru că așa sunt ei și nu ai cum să îi schimbi, veșnic nemulțumiți.

                       Oricât de frumoasă, inteligentă, independentă și atrăgătoare ai fi, pentru un bărbat care nu știe să aprecieze o femeie, nu vei fi niciodată destul de bună. Nu vei fi niciodată destul de bună pentru un bărbat care nu a învățat să respecte o femeie. Și cel mai trist e că, adesea, aceia care nu îți recunosc calitățile și îți caută defecte sunt exact cei care nu vor putea ajunge niciodată la nivelul tău. 

                       Tu nu ai nevoie de un om care să te facă să te simți prost cu tine însăți, ci de unul care să te ajute să te împaci cu defectele pe care le ai și să te facă să te simți bine în pielea ta. Nemulțumiți vor fi mereu. Tu să fii împăcată cu tine. Tu să fii mândră de tine. 

                       Un astfel de bărbat va încerca să te facă să trăiești mereu în umbra lui, își va evidenția reușitele, iar ție îți va sublinia greșelile. Și uneori va ține să te facă să te simți de parcă ți-ar face o favoare ,,iubindu-te”. Dar asta nu e iubire pentru că atunci când iubești un om îl încurajezi și chiar dacă poate nu e cel mai bun, îl faci să se simtă ca atare sau cel puțin îl încurajezi să încerce să fie. 

                       Rămâi doar alături de oamenii care privesc în aceeași direcție cu tine, atât în viață cât și în iubire. Cei care vor să privești după ei fără să accepte că uneori nu au dreptate, nu sunt genul de oameni de care ai nevoie. 

Foto: Fabian Albert

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts