Omul de lângă tine te poate iubi mai mult decât crezi și poate fi rănit mai mult decât te aștepți. Așa că ai grija ce faci, ai grijă cum te comporți și ai grijă cum îl iubești. Suntem mai fragili decât ne-am dori să fim și mai vulnerabili decat se așteaptă ceilalți să fim.

                         Ai grijă cum iubești un om și ai grijă de sentimentele lui. L-ai putea răni fără să vrei. L-ai putea face să fie trist crezând că îl faci fericit. Și ai putea să pierzi cândva pe cineva care te-a iubit sincer, pe cineva care a vrut sa lupte pentru tine. Uneori, oamenii dragi ne iubesc mai mult decât credem si uneori îi rănim pentru că suntem prea ignoranți, pentru că nu ne gândim la sentimentele lor.

                         Omul de lângă tine te poate iubi mai mult decât crezi și poate fi rănit mai mult decât te aștepți. Așa că ai grija ce faci, ai grijă cum te comporți și ai grijă cum îl iubești. Suntem mai fragili decât ne-am dori să fim și mai vulnerabili decât se așteaptă ceilalți să fim. Suntem mai ușor de rănit de către cei pe care îi iubim. În fața lor nu suntem înconjurați de ziduri înalte pentru că le-au sărit pe toate, nu suntem reci pentru ca vrem să le oferim căldură și nici indiferenți nu suntem pentru că îi iubim… Și nu ai cum să fii indiferent cu oamenii pe care îi iubești.

                         Nu e nimic mai dureros și mai trist decât să fii rănit de cel de la care aștepți să primești iubire și gesturi frumoase. Oamenii reci au oferit candva căldură, dar au fost răsplătiți cu dezamăgiri. Oamenii indiferenți au pus candva mult suflet în tot ce făceau, au avut încredere în alți oameni, dar nu li s-a raspuns la sentimente, așa că au încetat să le mai ofere atât de ușor. Iar oamenii greu de iubit au lăsat cândva în sufletele lor persoane iresponsabile care le-au lăsat dezastru în suflet și dezordine în gânduri, așa că au încetat sa mai dea oricui șansa să îi iubească și au ales să devină selectivi.

                         Ar trebui să învățăm să fim responsabili cu iubirea, ar trebui să fim mai atenți cum iubim. Uneori, îi obligăm să ne părăsească fix pe cei care vor cel mai mult să ne iubească.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts