Off, scumpo, încetează să crezi că viaţa e un joc de-a prinţesele. Îţi place rolul, ştiu. Tu ai impresia că şi lor le place, dar ghici ce? Bărbaţii preferă prinţesele care se alintă, însă iubesc tot femeile care se pot ridica în caz că viaţa e nenorocită.

                               O femeie e puternică, independentă, frumoasă, fericită şi de una singură, dar asta nu înseamnă că a renunţat la a mai visa să facă toate astea lângă un bărbat. Dar aşa sunt oamenii de obicei, se grăbesc să tragă concluzii, să critice, să arunce cuvinte amare înainte să le guste. De parcă femeia n-are voie decât să fie puternică şi independentă şi singură sau să iubească şi să depindă de bărbat fiind slabă, dar niciodată n-are voie o femeie să fie puternică, independentă şi să iubească un bărbat. N-are voie pentru că nu-i dau voie cei jur. Dacă te crezi femeie puternică, nu mai ai voie să spui că îţi doreşti alături un bărbat, de parcă te-ai contrazice. Ai înţeles greşit, scumpo, bărbaţii nu caută femei slabe, neajutorate sau care să depindă de ei, tot de cele puternice au nevoie, de acelea pe care se pot baza, acelea care nu se plâng atunci când începe viaţa să-şi schimbe nuanţa de roz de prinţesă în verde bolnav şi mai apoi grena de dor şi dureri. Scumpo, viaţa, dacă n-o trăieşti în toate nuanţele sale alături de un bărbat, nu te ajută să înveţi nimic şi nu te lasă să-l iubeşti atât cât ar trebui.

                               Femeia puternică nu crede că nu mai are nevoie de un bărbat ca să fie fericită, ea doar e fericită şi singură, dar ştie că de la o anumită vârstă viaţa e o călătorie pentru doi şi nu se leagă la cap dacă nu o doare cu o încăpăţânare prostească de a rămâne singură.  Ea doar nu s-a vindecat încă de prostia fostului. Încă n-are destulă încredere în adevărurile care pot fi minciuni.

                               Off, scumpo, încetează să crezi că viaţa e un joc de-a prinţesele. Îţi place rolul, ştiu. Tu ai impresia că şi lor le place, dar ghici ce? Bărbaţii preferă prinţesele care se alintă, însă iubesc tot femeile care se pot ridica în caz că viaţa e nenorocită. Off, scumpo, ai să vezi tu că nu se oboseşte nimeni să te ridice atunci când ai căzut, abia se aşează câte unul lângă tine ca să-ţi mai uiţi din greurăţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. pisicoasa 28th aprilie 2016 at 12:30 -

   Ce poza draguta, iubi!

   Reply

  Leave a Reply