,,Of, dragule, te-aş fi putut iubi atât de mult dacă te-ai fi grăbit să apari în viaţa mea…”

                                         ,,Of, dragule, te-aş fi putut iubi atât de mult dacă te-ai fi grăbit să apari în viaţa mea. Cei pe care i-am iubit înainte mi-au oferit numai dezamăgiri. Acum nu mai iubesc. Acum mă tem. Acum nu mai sper. Acum mă resemnez.

                                         Oare ştii tu, ca bărbat, cum e să suferi şi să tânjeşti după o mângâiere caldă? Oare ştii tu cum e să doreşti fericirea altora? Oare ştii tu că femeia aceea ,,urâtă” de pe stradă care are privirea coborâtă în pământ e urâtă din cauza nopţilor nedormite? Nu ştii… Nu îţi pasă. Pentru tine nu contează. Nu contează cât e ea de frumoasă atunci când iubeşte…

                                         Te-aş fi putut iubi. Dar tu nu mă vei mai iubi atunci când vei afla cât de mult trebuie să lupţi cu temerile sădite de alţi bărbaţi în inima mea. Nu mă vei mai iubi atunci când vei descoperi câte îndoieli trebuie să îmi smulgi din suflet. Nu mă vei mai iubi… Cu mine e mult de muncă. Cu mine şi cu toate femeile care au suferit la fel de mult din… Din cauză că au iubit prea mult pe cine nu trebuia.

                                         Acum nu mai iubesc. Acum mă tem şi mă resemnez. Să nu mă aştepţi. Cred că nu voi mai iubi niciodată la fel de mult, de sincer şi de frumos. Să nu mă aştepţi, căci nici eu nu mai aştept nimic de la nimeni. Am învăţat că dacă ai aşteptări, ai şi de suferit. Eu nu mai vreau să sufăr, dragule. Deşi te-aş fi putut iubi atât de mult cândva… De ce ai întârziat?…”

                                         Tu poate nu ştii, dar ea a pierdut şansa la fericire din cauza că era prea ocupată să îşi vindece rănile lăsate de tine. Tu poate nu ştii, dar tu ai pierdut-o în trecut şi o va mai pierde cineva în viitor din cauza ta…

                                         Dragă, femeie, să nu te temi niciodată să iubeşti. Să nu te temi să iubeşti!

Foto: We Heart It

large (18)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply