Oare de câte femei ai nevoie ca să schimbi un bărbat?

                                      Deja faptul că iubirea ne schimbă percepţia despre viaţă, modul de a trăi, de a gândi şi de a privi lucrurile nu mai este de mult un secret, aşa că în minte mi-a încolţit întrebarea: Oare de câte femei ai nevoie ca să schimbi un bărbat?

                                      Eu văd lucrurile în felul următor:

                                      Ai nevoie de o singură femeie pentru a schimba un bărbat. Una capabilă să îl iubească şi să primească iubirea lui. Nu cred ca această femeie trebuie să facă ceva extraordinar, schimbarea va veni de la sine, ea are rolul de a-i arăta imagini ale schimbării pentru ca el să fie ghidat de ceva. Iar această femeie nu-l va schimba cu bună ştiinţă ! În iubire accepţi omul de lângă tine exact aşa cum este, nu încerci să îl faci să fie aşa cum vrei tu.

                                     Dar pentru a schimba un bărbat ai nevoie de toate femeile din lume. E oarecum greu de explicat de ce. Ştiţi, bărbaţii se plictisesc repede pentru că ei rămân copii, mai copii decât noi, toată viaţa, iar ca orice copil, se plictisesc repede. Trebuie să le arăţi mereu ceva nou, să le faci cunoştinţă cu o altă tu. Mereu o altă tu. Aşa că ai nevoie de multe femei pentru a face asta. Foarte multe.

                                     Însă poţi să nu ai nevoie de nici o femeie pentru a schimba un bărbat. La un moment dat, când încep să guste iubirea şi devin dependenţi de ea, bărbaţii se schimbă singuri pentru femei, dar nu ştiu pentru care, practic nu se schimbă pentru o femeie anume, dar o fac pentru toate. Încep ei să înţeleagă cum stă treaba cu iubirea şi mai ajustează pe ‘ici pe colo ce mai e de ajustat în comportamentul lor pentru a deveni atractivi. Şi nu sunt conştienţi de acest fapt sau pur şi simplu îl exclud.

                                     Eu m-am pierdut printre propriile-mi explicaţii şi nu ştiu în care dintre ele am dreptate. Oare de câte femei ai nevoie ca să schimbi un bărbat? De una, de toate sau de nici una? 

Foto: We Heart It

large (42)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply