Oamenilor care iubesc cel mai mult le este cel mai greu să spună ,,Te iubesc!”

                                    Oamenilor care iubesc cel mai mult le este cel mai greu să spună ,,Te iubesc!”

                                    Oamenii care iubesc cel mai mult au, probabil, şi cel mai mult de pierdut, aşa că au toate motivele să se teamă, să se îndoiască, să ezite şi să amâne împărtăşirea sentimentelor atunci când primul pas nu vine din partea cealaltă, ci se lasă aşteptat. Ei se tot gândesc şi răzgândesc dacă e bine, dacă celălalt simte la fel, dacă va fi frumos sau nu, dacă se va lăsa cu bucurie sau cu tăcere ucigătoare.

                                    Atunci când nu prea iubeşti îţi este uşor să vorbeşti, să faci declaraţii, să spui că porţi în suflet ceva ce poate nu ai cunoscut niciodată cu adevărat. Îţi este uşor să şopteşti fără tremur în glas. Dacă merge, e totul perfect, dar dacă nu, nu prea ai cine ştie ce de pierdut. În iubire, ca în oricare situaţie din viaţa reală, atunci când nu prea mai ai ce să pierzi îţi permiţi să faci aproape orice, dar atunci când ştii cât de mult poţi să suferi după ceva ce ai şi nu ai vrea să pierzi niciodată, lucrurile stau altfel, se complică şi îţi complică şi ţie viaţa, deciziile, gândirea, trăirile, totul.

                                    Sunt extrem de mulţi oameni care întârzie cu mărturisirea sentimentelor nu pentru că nu le au în suflet, le au şi sunt foarte puternice, ci pentru că nu ştiu când, cum sau dacă să le rostescă. Uneori tragem concluzii pripite, aşteptăm să primim o confirmare şi îl condamnăm pe celălalt din cauză că nu o oferă atunci când ne-am dori, dar ar trebui să privim dincolo de aparenţe… Sunt atâţia oameni care se tem de un refuz, de tăcere, de reacţia celui drag… Oamenii mai au nevoie şi de timp, dacă iubesc cu adevărat îşi merită tot timpul. Dacă întârzie să-ţi spună că te iubeşti nu înseamnă că în sufletul său nu eşti numai tu, poate însemna că eşti acolo atât de mult încât se teme să nu te piardă.

                                    Sunt un om care iubeşte mult şi spune ,,Te iubesc!” cu mare greutate.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (566)

  1. Gogu Marcelo 25th februarie 2016 at 19:22 -

   E mult mai simplu cand stii ca din partea cealalta esti iubit.

   Reply
  2. andreea 29th ianuarie 2016 at 08:07 -

   a asa e ca cnd iubesti si te desparti ti se rupe inima

   Reply

  Leave a Reply