Oamenii pleacă, schimbările pe care ei le aduc în sufletul celui iubit rămân, amintirile nu se uită.

                                            Am fost hotărâtă să încep să trăiesc ca şi cum nu l-aş fi întâlnit niciodată, dar ar fi trebuit să mă schimb prea mult pentru că el mă schimbase prea mult. Oamenii pleacă, schimbările pe care ei le aduc în sufletul celui iubit rămân, amintirile nu se uită.

                                            Am fost hotărâtă să ignor tot ce a fost şi să uit. În cele din urmă, după repetate încercări nereuşite, am realizat că tot ceea ce trăim are un rol important în formarea noastră ca oameni. M-a iubit, m-a rănit, a trebuit să renunţ şi am vrut să renunţ şi la toate amintirile pe care le aveam împreună, dar mi-a fost imposibil. Mă schimbase, mă schimbase în bine, nu i-aş fi permis să mă schimbe în rău. M-am obişnuit să fiu aşa cum fusesem cu el, m-am obişnuit să fiu un om mai bun şi nu am putut, nici nu aş putea să mă schimb înapoi, chiar dacă aş vrea. 

                                            Oamenii vin şi pleacă, unii pleacă deşi ar mai vrea să rămână, alţii pleacă pentru că nu au avut niciodată de gând să rămână prea mult timp. Cu toate acestea, schimbările pe care le-au adus în sufletul tău sunt ireversibile, ţi se tatuează pe suflet şi nu pot fi şterse de nimeni, nici de timp, nici de oamenii pe care urmează să îi întâlneşti. Amintirile nu se uită. Oamenii care ţi-au oferit amintiri nu pot fi uitaţi, rămân acolo pentru totdeauna.

                                            Nu mai am de gând să încerc să mă schimb după momentele frumoase sau mai puţin frumoase. Nu mai am de gând să renunţ la cine sunt din cauza celui alături de care am fost cândva. Şi ce dacă s-a terminat? S-a terminat, pui punct şi începi alt rând fără să citeşti de prea mult timp ce scrisesei înainte. Am pus punct şi de la capăt de rând!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply