Oamenii care te iubesc.

                         Oamenii care te iubesc te încurajează să crești, să te dezvolți, să evoluezi și se bucură pentru toate reușitele tale, pentru fiecare pas înainte. Te încurajează când ai nevoie, te sprijină când ți-e greu și sunt fericiți pentru fiecare victorie, oricât de mică ar fi. Ceilalți te vor ține pe loc doar pentru că le va fi teamă că nu se vor putea ridica la nivelul tău și că în cele din urmă vei căuta mai bine. Ceilalți se vor gândi la ei înainte de toate și nu vor fi capabili să facă mici sacrificii pentru binele tău. 

                         Oamenii care te iubesc sunt sinceri cu tine. Deși poate uneori ai prefera să îți spună minciuni care să te facă să te simți mai bine. Ei știu că adevărul ne ajută să ne maturizăm și că minciunile nu sunt bune de nimic, niciodată. Vor fi sinceri chiar și atunci când adevărul te va supăra, dar și atunci când îi va supăra pe ei. Ceilalți doar se vor preface. Și pentru o vreme îți va plăcea, vei crede că e real, însă cu timpul îți vei da seama că nu ai nevoie de oameni care să îți vorbească frumos, dar care să te vorbească urât. 

                         Oamenii care te iubesc găsesc mereu ceva bun la tine, ceva frumos, ceva care a mai rămas nou de iubit, chiar și în acele momente în care vei fi un dezastru sau o furtună sau pur și simplu o femeie care a obosit. Ceilalți nu vor avea răbdare, nici timp și nici curaj să înfrunte problemele și demonii tăi. Ceilalți vor renunța ușor, fără să încerce, fără să lupte. Pentru că doar oamenii care te iubesc vor avea curaj să încerce să repare ce e stricat, restul sunt lași. 

                         Oamenii care te iubesc cu adevărat sunt puțini. Foarte puțini. Ai grijă de ei și dă-le voie să facă pentru tine tot ceea ce simt că trebuie făcut. Nu te împotrivi. Nu ți-ar face rău niciodată pentru că, într-un fel sau altul, asta i-ar răni și pe ei. 

Foto: henri meilhac

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts