Oamenii care se iubesc sincer vor îmbătrâni împreună frumos!

                                   Sunt oameni fără de care nu te vezi, oameni alături de care te imaginezi îmbătrânind… Oameni pe care ți-i dorești alături de tine pentru totdeauna. Și poate te-ai obișnuit deja cu poveștile care au un final trist, poate te-ai obișnuit să fii dezamăgită, rănită, poate te-ai obișnuit să aștepți ceva ceva nu vei primi de la celălalt niciodată… 

                                   Dar poate nu așa trebuie să fie mereu. E adevărat că viața e grea de foarte multe ori, dar ne învață să fim puternici și să prețuim mai mult lucrurile importante, oamenii frumoși. Uneori ceilalți te surprind, viața te surprinde… Și îți trimite pe cineva care se va ridica la nivelul așteptărilor tale și chiar mai sus de atât. 

                                   Și să îți mai spun ceva: Oamenii care se iubesc sincer vor îmbătrâni împreună frumos!

                                   Iar viața ta va fi așa cum ți-ai dorit să fie lângă omul pe care ai așteptat mereu să îl iubești cum știi mai bine. Poate vă veți mai liniști sau poate veți rămâne la fel de tineri mereu. Poate vă veți iubi în același mod sau veți găsi căi noi și mai frumoase de a vă arăta sentimentele. Cert e că dacă  vă veți iubi, vă veți respectași și veți lupta unul pentru celălalt, viața va deveni automat mai ușoară. 

                                   Oamenii care se iubesc sincer vor îmbătrâni împreună frumos și vor reuși să le demonstreze tuturor că finalurile fericite nu sunt doar pentru povești. 

                                   Și amintește-ți mereu că iubirea nu e doar pentru cei tineri căci ea e frumoasă la orice vârstă dacă știi să o trăiești și dacă te bucuri de ea. Nu contează dacă ai șaisprezece sau șaizeci de ani. Important e să simți și să crezi, atât în tine însăți cât și în cel de lângă tine.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts