Oamenii buni nu au parte de lucruri frumoase în vieţile lor… Oamenii răi au noroc. Dar până când?!

                                             Oamenii buni nu au parte de lucruri frumoase în vieţile lor… Oamenii răi au noroc. Dar până când?!

                                             Mă cuprind câteodată fricile şi îndoielile. Credeam că oamenii primesc ceea ce oferă, dar am oferit iubire, în schimb ceea ce am primit înapoi numai iubire nu a fost. Poate nu sunt un om bun şi poate nu am oferit numai iubire. Poate? Se poate să fii om rău şi să te doară sufletul în piept de la atâtea răni ce ai adunat pentru oameni care au plecat, oameni nepăsători care doar au privit, s-au lăsat iubiţi, dar nu şi-au luat angajamentul să iubească la rândul lor? Se poate să fii om rău atâta vreme cât ai renunţat mereu la fericirea ta pentru fericirea celor dragi? Da… Poate sunt un om rău şi primesc ceea ce merit. Sau poate că oamenii buni nu au parte de lucruri frumoase în vieţile lor.

                                             Oamenii răi au noroc, şi-l fac singuri. Sunt nepăsători şi imuni la tot ce se petrece în jur, ei nu pot fi răniţi pentru că ştiu doar să rănească. Cunosc mai bine decât ceilalţi durerile sufletelor, se pot proteja de suferinţă… Au noroc… Au noroc pentru că nu există oameni mai răi decât ei şi nu are cine să-i rănească. Ei nu ştiu. Nu au de unde să ştie cum e să îţi simţi sufletul rupt în bucăţi. Au impresia că noi, cei răniţi, ne victimizăm pentru a primi compasiune… N-au de unde să ştie cât de mici sunt cuvintele în comparaţie cu durerea.

                                             În schimb, rănile sufletului se vindecă, dar de răutate nu te vindeci niciodată. Norocul se termină la un moment dat pentru cei care nu-l merită şi începe pentru cei care au nevoie de el.

                                             Oamenii buni găsesc iubirea. Oamenii răi nu găsesc nimic, rămân singuri, gândindu-se la tot răul pe care l-au făcut şi nu mai poate fi îndreptat.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Hai sa lasam negativismul, bine? Vei fi cea mai fericita din lumea aceasta! Om bun la om bun trage. :* Te iubesc, pisicuto!

 • Ma regasesc in textele scrise de tine,mai ales acesta.Dar……ma intreb…oare chiar sunt un om rau ? Ca numai oameni rai am intalnit…. ,desi am oferit iubire,blandete,bunatate,respect…..

 • COMMENTS (2)

  1. O oarecare 22nd august 2016 at 01:10 -

   Ma regasesc in textele scrise de tine,mai ales acesta.Dar……ma intreb…oare chiar sunt un om rau ? Ca numai oameni rai am intalnit…. ,desi am oferit iubire,blandete,bunatate,respect…..

   Reply
  2. Al tau 25th februarie 2016 at 19:29 -

   Hai sa lasam negativismul, bine? Vei fi cea mai fericita din lumea aceasta! Om bun la om bun trage. :* Te iubesc, pisicuto!

   Reply

  Leave a Reply