Oamenii au un mod aparte de a te părăsi atunci când ai cea mai mare nevoie ca ei să îţi fie alături şi de a se întoarce atunci când eşti aproape sigură că nu îi vei mai ierta şi nu te vei mai întoarce la ei. Acel ,,aproape” face întotdeauna diferenţa între cei ce au reuşit să meargă mai departe şi cei care încă nu au trecut peste. Oricum, cred că mai bine e să îţi vezi de viaţa ta şi să cauţi fericirea altundeva decât acolo unde ştii foarte bine că nu ai găsit-o.

                              Cred că cel mai bine e să ne evaluăm priorităţile. Şi în aceste priorităţi să îi includem şi pe cei pe care îi iubim. Apoi ar trebui să ne gândim dacă şi noi ne aflăm printre priorităţile lor. Se întâmplă adesea să iubim oameni care nu ar mişca un deget pentru noi şi să fim iubiţi enorm de către oameni pe care, din păcate, nu îi avem în suflet.

                              Şi se întâmplă să ne iubim în acelaşi timp, în acelaşi mod şi la fel de puternic, dar nu pentru aceeaşi perioadă de timp. Se întâmplă să fim dezamăgiţi şi să suferim în timp ce oamenii pe care îi iubim cel mai mult se îndepărtează şi încep să meargă pe alte drumuri, să caute fericirea altundeva, nu lângă noi. Ştii… E trist, al dracului de trist, dar…

                              Oamenii au un mod aparte de a te părăsi atunci când ai cea mai mare nevoie ca ei să îţi fie alături şi de a se întoarce atunci când eşti aproape sigură că nu îi vei mai ierta şi nu te vei mai întoarce la ei.  Acel ,,aproape” face întotdeauna diferenţa între cei ce au reuşit să meargă mai departe şi cei care încă nu au trecut peste. Oricum, cred că mai bine e să îţi vezi de viaţa ta şi să cauţi fericirea altundeva decât acolo unde ştii foarte bine că nu ai găsit-o.

                              Trebuie doar să ai încredere că într-o oarecare zi, un oarecare om va şti să devină pentru tine mai mult decât ai fi putut vreodată să speri că va fi cineva. Trebuie doar să ai încredere că iubirea pe care o ai de oferit va fi întreaga fericire a cuiva şi că acel cineva va şti la rândul său să te facă fericită.

Foto: We Heart It 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts