O vei căuta în îmbrățișări străine, dar ea nu se va afla acolo. Și îți va părea rău. Știi tu de ce. 

                                Chiar dacă nu vei avea curaj să recunoști, ea și-a pus amprenta asupra ta, te-a maturizat și te-a învățat să fii mai bărbat decât erai înainte să o cunoști. Și cu toate astea ai determinat-o să te părăsească, i-ai deschis ușa și ai poftit-o să plece, fără să vrei. Fiecare gest pe care nu l-ai făcut și toate cuvintele pe care ai ales să nu i le spui, toate așteptările și absențele alea și-au spus cuvântul. Iar pentru ea a fost de ajuns. Și-a dat seama că nu poate trăi lângă un om care mai mereu o lasă să se simtă singură. 

                                Nu spune nimeni că nu ai iubit-o și că nu o mai iubești, dar nu ai știut cum. Și poate vei începe să o cauți pe ea în brațele altor femei sperând că te vei simți la fel de bine, dar vei greși. Și îți vei da seama de asta când îți va fi frig în strânsoarea acelor îmbrățișări. Și îți va părea rău. 

                                Îți va părea rău pentru toate momentele în care ai fi putut s-o strângi la pieptul și ai ales să nu. Pentru toate clipele în care a tânjit după atingerea ta, iar tu ai ales să rămâi rece. Îți va părea rău pentru toate cuvintele frumoase pe care i le puteai spune și pe care i le-ai tăcut. Îți va părea rău că ai iubit-o și că în același timp nu ai iubit-o… Nu i-ai demonstrat asta, nu i-ai arătat tot ce simți. De asta îți va părea rău. 

                                O vei căuta în îmbrățișări străine, dar ea nu se va afla acolo. Și îți va părea rău. Știi tu de ce. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts