O tânără de 20 de ani ştie ce vrea, dar nu ştie ce-i trebuie. O femeie de 25 ştie ce-i trebuie, dar nu mai ştie ce vrea. O doamnă de 30 ştie ce vrea, ştie ce-i trebuie, dar nu ştie dacă mai vrea pentru că de trebuit, nu-i mai trebuie.

                                                               O tânără de 20 de ani ştie ce vrea, dar nu ştie ce-i trebuie. Vrea tot ce e mai bun de la un bărbat, vrea să fie respectată, să fie iubită şi caută mai ales să fie înţeleasă. Trăieşte cu speranţa că va întâlni un bărbat exact aşa cum a visat de când se ştie capabilă să iubească. Ea iubeşte mult, suferă mult din cauza dezamăgirilor, dar se vindecă repede şi nu se lasă descurajată cu una cu două. Nu ştie de ce fel de bărbat are nevoie pentru a fi fericită, dar ştie cu siguranţă că vrea tot ce e mai bun de la cel de lângă ea.

                                                               O femeie de 25 ştie ce-i trebuie, dar nu mai ştie ce vrea. A avut destul timp să se convingă de faptul că în viaţă nu îţi ies mereu toate aşa cum ai vrea şi că nu trebuie să mai aştepţi nimic de la nimeni. Cine va fi hotărât să ofere, va oferi oricum şi o va face cu dragă inimă. O astfel de femeie are în minte imaginea bărbatul ideal, nu ideal pentru orice femeie ca atunci când avea 20, ideal pentru ea. Nu mai caută nimic ieşit din comun, ştie ce îi trebuie, dar nu mai ştie ce vrea pentru că nu mai vrea să se înşele în privinţa bărbatului său.

                                                               O doamnă de 30 ştie ce vrea, ştie ce-i trebuie, dar nu ştie dacă mai vrea pentru că de trebuit, nu-i mai trebuie. S-a lecuit de minciunile bărbaţilor, e imună, dar asta înseamnă că nu mai are nici încredere în ei şi poate ar putea exista şi unii sinceri, dar de la o vreme îţi vine mai greu să crezi asta. Ea ştie perfect ce vrea, ştie perfect ce-i trebuie, dar mai vrea oare? Are impresia că nu o mai poate atrage nimic la un bărbat pentru că îi poate citi pe toţi ca pe nişte cărţi deschise. E sătulă de impostori, nu-i mai trebuie.

                                                               Dar de iubire nu te poţi lăsa aşa de uşor, iar viaţa ne surprinde mereu. Mereu!

                                                               O tânără de 20 de ani ştie ce vrea, dar nu ştie ce-i trebuie. O femeie de 25 ştie ce-i trebuie, dar nu mai ştie ce vrea. O doamnă de 30 ştie ce vrea, ştie ce-i trebuie, dar nu ştie dacă mai vrea pentru că de trebuit, nu-i mai trebuie.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply