O surpriză frumoasă pe care ţi-o oferă viaţa este atunci când întâlneşti un om care îţi oferă totul fără să-ţi fi promis nimic, după ce întâlnisei atâţia care ţi-au promis totul şi nu ţi-au oferit nimic.

                                           O surpriză frumoasă pe care ţi-o oferă viaţa este atunci când întâlneşti un om care îţi oferă totul fără să-ţi fi promis nimic, după ce întâlnisei atâţia care ţi-au promis totul şi nu ţi-au oferit nimic.

                                           Atunci când renunţi la speranţe şi la a mai căuta ceva anume de la viaţă, toate întrebările îţi sunt schimbate de apariţia altor întrebări. Nu ştiu cum se face că exact în momentul în care vrei să laşi totul baltă, primeşti tot ce ai dorit şi ai căutat fără să mai fie nevoie să faci ceva anume, fără să te mai străduieşti sau să te îndemni să nu renunţi sub nicio formă.

                                           Sunt oameni care promit atâtea încât n-ar putea realiza niciodată, dar din cauza iubirii ai putea crede orice, aşa că nu prea îţi pui întrebări şi iei totul ca atare, aşa cum e spus şi aştepţi momentul să se materializeze.

                                           Şi nu se materializează decât o mică parte deloc pentru că cei care vorbesc, cel mai adesea stau prost la capitolul fapte.

                                           Mai sunt oameni care nu promit nimic, dar când apar în viaţa ta sunt puşi numai pe fapte. Ei nu vorbesc, ei demonstrează, ei nu aşteaptă, fac. Vin ca o răsplată a tot ce ai trăit din caza primilor şi ca o dovadă a faptului că dacă meriţi un anumit fel de oameni în viaţa ta, în cele din urmă îi primeşti, deşi sunt sigură că ai vrea să-i primeşti mai devreme.

                                           Iată că viaţa oferă şi surprize frumoasă, poate cele mai frumoase surprize, ea îţi aduce în cale oameni frumoşi pentru care merită să fie iertată că îi aduce şi pe cei nepotriviţi. Avem nevoie de un echilibru. Avem nevoie de bine şi de rău, de oameni care ne iubesc şi de cei care ne dezamăgesc pentru că suntem, la rândul nostru, oameni care iubesc şi care dezamăgesc. 

                                           Viaţa oferă şi surprize frumoase!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply