O surpriză frumoasă, al dracului de frumoasă pe care o poți primi de la viață este să întâlnești un om pe care nu l-ai căutat niciodată și să îți dai seama că e tot ce ți-ai fi putut dori.

                              Viața e plină de surprize. Multe dintre ele nu sunt foarte plăcute și ne lasă cicatrici adânci pe suflete, dar altele fac ca toată așteptarea și toată suferința să merite. Sunt oameni pe care îi căutăm mult, foarte mult. Sunt oameni care credem că ne-ar putea oferi cea mai frumoasă și sublimă fericire dacă ne-ar iubi. Și cel mai adesea tocmai acești oameni pe care îi dorim atât de mult, se întâmplă să nu ne iubească înapoi. Se întâmplă să fie prea ocupați cu ale lor, să alerge după alți oameni sau pur și simplu să nu simtă aceleași sentimente pe care noi le simțim. Astfel de iubiri, cele neîmpărtășite, sunt extrem de dureroase.

                              Dar se poate întâmpla să nu căutăm pe nimeni, să nu iubim pe nimeni, să nu dorim pe nimeni pentru că încă ne mai vindecăm rănile. Iar oamenii de care avem nevoie să apară din senin. Acei oameni care ne pot iubi în toate modurile posibile. Acei oameni care ne pot iubi așa cum vrem să fim iubite. Astfel de oameni nu apar neapărat atunci când vrem, când ne dorim, când credem că avem nevoie de ei. Acești oameni intră în viețile noastre exact atunci când trebuie.

                              O surpriză frumoasă, al dracului de frumoasă pe care o poți primi de la viață este să întâlnești un om pe care nu l-ai căutat niciodată și să îți dai seama că e tot ce ți-ai fi putut dori. Uneori ceea ce credem noi că avem nevoie, nu e ceea ce ne trebuie de fapt. Iar viața are moduri frumoase de a ne dărui fiecăruia oamenii potriviți în brațele cărora trebuie să rămânem. Trebuie doar să știm să așteptăm. În cele din urmă, așteptările ne vor fi răsplătite. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts