O secundă pentru tine

 

Opreşte-te o secundă ca să respiri liniştea.
Aşteaptă o secundă să te ajungă iubirea.
Poţi pierde o secundă din viaţă
Pentru a vedea câtă frumuseţe ai în faţă.

                              Stop ! Închide ochii şi deschide-ţi mintea. Lasă totul undeva departe de tine pentru un moment, pentru o secundă. Ascultă, priveşte, simte ! Ascultă ceea ce nu poate fi ascultat, liniştea din spatele zgomotului. Priveşte dincolo de ziduri, de pajişti, de cer, priveşte în profunzime, departe. Simte întreaga lume cum se scurge prin venele tale în tot ceea ce înseamnă sentiment… iubire, iertare, ură, compasiune… absolut tot. Opeşte-te pentru o secundă ca să percepi tot ce este necesar ca să fii conştientă de faptul că exişti la cel mai înalt nivel posibil. Fii conştientă de prezenţa sufletului tău şi de faptul că sentimentele nu sunt altceva decât gânduri ale sale. POţi pierde o secundă ca să fii mai aproape de tine însăţi… ca să petrece o clipă alături de tine în linişte.

                             Poţi pierde acum o secundă ca să înţelegi că dacă nu eşti atentă poţi pierde o viaţă întreagă fără ca măcar să realizezi asta.

                            Poţi pierde o secundă pentru fericire lăsând totul de-o parte şi realizând că în spatele nefericii stă fericirea pe care eşti prea ocupată ca să o vezi, dar ea e acolo… ea e mereu acolo.

                            Poţi pierde o secundă din viaţă şi mai poţi pierde viaţa într-o secundă, aşa ca trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă pe care ne este dat s-o trăim.

Şi mai aşteaptă o secundă cu privirea stinsă,

Lasă-ţi sufletul să fie pribeag colător în lume

Doar o secundă, numai atât şi vei fi surprinsă

Să aflii că toate îţi vor părea apoi mai bune.

Foto: We Heart It

large (37)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply