O să adori faptul că să o iubești pe ea e o adevărată aventură.

                       Ea e pur și simplu un haos. Dar poate că e cel mai frumos haos pe care ai să-l vezi vreodată. Are o frumusețe aparte, chiar și când e în dezordine, chiar și când nu se străduiește deloc. Are ceva numai al ei care te face să o iubești și să o adori, să o visezi și să îți planifici restul vieții alături de ea. 

                       Ea e pur și simplu un dezastru. Pe interior mă refer. Nu pentru că nu e capabilă să facă ordine și să o mențină, ci pentru că așa funcționează mai bine. Poate că nu ai să înțelegi niciodată de ce. Are gândurile împrăștiate și sentimentele vraiște, amintirile vor să o copleșească, iar trecutul încearcă să o facă să se întoarcă. Și cu toate astea ai s-o iubești. O vei iubi mult. 

                       Pentru că ești bărbat. Iar bărbaților le plac aventurile și provocările. Iar ea e o adevărată aventură, e o provocare în toată puterea cuvântului. Nu te vei plictisi niciodată. Bărbații din cauza asta pleacă aproape întotdeauna, pentru că s-au plictisit și au impresia că nu a mai rămas nimic de iubit, de descoperit și de înțeles. Pe ea nu o vei înțelege niciodată pe deplin. 

                       Va păstra o mică parte numai pentru ea. Și va păstra ceva pentru mai târziu… Pentru tine. 

                       O să adori faptul că să o iubești pe ea e o adevărată aventură. Și o vei iubi cum nu ai mai iubit niciodată. Pentru că ea e femeia alături de care îți vezi viața. E femeia pe care de fapt ai căutat-o mereu în celelalte pe care le-ai iubit sau pe care ai crezut că le iubești. 

                       Fiecare bărbat caută o anumită aventură, o anumită dezordine. Și fiecare femeie are un haos aparte, numai al ei. Trebuie doar să reușim să ne găsim și să ne fim potriviți. Trebuie doar să ni se potrivească dezordinea și dorința de a înțelege, de a descoperi. 

Foto: Timothy Barlin

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts