O relație nu înseamnă doar fericire, lapte și miere, doar zile frumoase și fluturi în stomac. O relație înseamnă responsabilitate și respect, încredere și devotament, sinceritate și multe altele. Uneori va fi soare, alteori va fi furtună. Important e ca cei doi oameni care se iubesc să nu renunțe unul la celălalt. Iubirea nu e chiar o destinație de vacanță, ci o călătorie pe care ai puterea să o faci cât se poate de frumoasă și pe care o poți prelungi la nesfârșit. 

                               Toți îți vor spune cât de frumos e să iubești și să primești iubire, dar nu îți va spune nimeni că, uneori, e și greu. Viața nu e mereu așa cum vrem noi să fie, nu se supune propriilor noastre dorințe și nu o vom înțelege niciodată, dar avem datoria să o trăim. 

                               Relațiile dintre doi oameni, mai ales cele bazate pe iubire, nu sunt ușoare niciodată pentru că trebuie să treacă anumite teste, să dărâme unele ziduri, să înfrângă temeri. Și fiecare se luptă pentru celălalt, nu pentru el, ceea ce e frumos, deși de multe ori te va face să te întrebi dacă mai  poți, deși vei resimți oboseala care îți pătrunde în suflet. Toate astea fac parte din acele teste care trebuie trecute, la fel ca și testul timpului sau al distanței. 

                               Dar cei care se iubesc trec peste orice și își dau seama tot mai mult că a meritat și că au făcut alegerile corecte. O relație nu înseamnă doar fericire, lapte și miere, doar zile frumoase și fluturi în stomac. O relație înseamnă responsabilitate și respect, încredere și devotament, sinceritate și multe altele. Uneori va fi soare, alteori va fi furtună. Important e ca cei doi oameni care se iubesc să nu renunțe unul la celălalt. Iubirea nu e chiar o destinație de vacanță, ci o călătorie pe care ai puterea să o faci cât se poate de frumoasă și pe care o poți prelungi la nesfârșit. 

                               Important e să nu te dai niciodată bătut dacă știi că cel de lângă tine merită toată osteneala pentru că de multe se va întâmpla ca toate lucrurile frumoase să te aștepte la capătul celor mai grele încercări… Poate chiar atunci când vei simți tentația să renunți. Dar cu răbdare și iubire toate relațiile reușesc, iar oamenii ajung să îmbătrânească împreună.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Vecoro