O relaţie nu e un război absurd al orgoliilor !

                                     Eu sunt eu, iar tu eşti tu… Dar noi mai suntem… noi? N-aş prea crede. Cel puţin nu de când s-a strecurat între noi ceva mai mult decât ar fi trebuit din mine şi ceva mai mult decât ar fi trebuit din tine. S-au strecurat orgoliile noastre între noi. Şi ghici ce? Prea mult din mine şi prea mult din tine dă prea puţin din noi.

                                     O relaţie nu e un război absurd al orgoliilor ! O relaţie e pacea unui suflet care trăieşte în două corpuri. O relaţie e liniştea pe care ţi-o oferă viaţa, căldura care îţi încălzeşte existenţa, nu zgomot de înfruntări acide de cuvinte sau crivăţul născut din îngheţul indiferenţei şi al încăpăţânării.

                                     Tu să te gândeşti mai mult la celălalt şi mai puţin la tine. Iar el să se gândească mai mult la tine şi mai puţin la el. Să nu vă gândiţi fiecare la el însuşi. Să nu căutaţi să aveţi cu orice preţ dreptate. Întreabă-te dacă ,,dreptatea” pe care o vei obţine este la fel de valoroasă ca tot ce vei pierde obţinând-o.

                                     Tu să… Nu… Voi să vă vreţi numai binele unul altuia şi să lăsaţi anumite fleacuri să piară la fel de repede cum apar. Sunt lucruri care nici nu merită să fie luate în seamă, nu mai vorbesc de acordarea acelei importanţe care dăunează echilibrului relaţiei. Pentru că…

                                     O relaţie nu e un război absurd al orgoliilor ! Într-o relaţie este necesar să ştii când să mai laşi de la tine fără să crezi că ai făcut un compromis. Să fii înţelegător cu cel iubit şi  să renunţi la ceva neînsemnat de dragul său nu înseamnă că faci un compromis. 

                                    Nu credeţi că prea multe relaţii au fost distruse de războiul orgoliilor? De ce să continuăm un război pe care avem dreptul să nu-l purtăm niciodată? 

                                   O relaţie nu e un război absurd al orgoliilor !

Foto: We Heart It

df

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply