O parte din mine încă aşteaptă să vii, dar am impresia că cealaltă parte, cea care te dă dracului afară din suflet definitiv, e mai puternică.

                                      O parte din mine încă aşteaptă să vii. Şi cred că mi-e dor, doar dor şi nimic mai mult. Iubirea nu se termină brusc, nu dispare repede, doar că ajungem să conştientizăm faptul că celălalt face mai mult rău prin prezenţa lui în inimă, aşa că ne luăm gândul ca să ne putem lua mai apoi şi sufletul înapoi. O parte din mine încă aşteaptă pe cineva să se întoarcă, din instinct, nu din dragoste, din obişnuinţă, nu de nevoie. O parte din mine încă trăieşte în trecut, dar…

                                      Dar o altă parte din mine mă cam trage de mână în prezent şi mă face să uit, îmi aminteşte că oamenii care au nevoie de mine trăiesc aici, îmi sunt aproape, îmi vorbesc şi aşteaptă să le răspund, dar să le răspund cu sufletul, cu glasul cald al inimii. În trecut sunt doar oamenii care nu mai ştiu să fie prezenţi, aceia pe care i-am scos din viaţă sau pe care viaţa i-a luat de lângă noi. O altă parte din mine a învăţat să cam dea dracului toţi oamenii nepăsători, toţi oamenii care rănesc suflete, toţi oamenii care nu au nimic mai bun de făcut decât să îşi creeze un loc într-o inimă pentru a lăsa în urma lor un gol. 

                                      Şi am impresia că cealaltă parte, cea care te dă dracului afară din suflet definitiv, e mai puternică. Sau doar am început să uit. Sau doar e mai puternică aşteptarea unei persoane care ştiu că va veni în viaţa mea şi va rămâne decât aşteptarea pentru un om care a fost în viaţa mea şi a plecat. Sau poate doar începe să-mi fie mai bine ştiind că n-ai să mai vii niciodată înapoi. 

                                      O parte din mine încă aşteaptă să vii, dar am impresia că cealaltă parte, cea care te dă dracului afară din suflet definitiv, e mai puternică.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply