O mai ştii?

                                   O mai ştii pe tânăra aceea cu ochii plini de flăcări arămii care se aprindeau atât de puternic când te priveau pe tine, când îţi duceau dorul şi când te implorau să-i stingi cu o sărutare ?

                                   O mai ştii pe acea femeie care ştia cel mai bine cum să te iubească? Acea femeie fără de care ţi-ai putut trăi trecutul, dar fără de care nu îţi puteai trăi prezentul… Acea femeie pe care ai întâlnit-o în acele priviri de foc…

                                   O mai ştii pe acea copilă care nu s-a sfiit niciodată să fie imatură în braţele tale? Acea copilă care oprea apa din colorifere doar ca să fie frig în dormitor şi să o iei în braţe pentru a vă încălzi… O mai ştii oare?

                                   O mai ştii pe acea doamnă care te-a făcut mereu mândru că se află lângă tine? Acea doamnă cu un caracter puternic care ţi-a fost alături întotdeauna, a fost o prezenţă minunată şi a stârnit invidii în rândul tuturor celor care te-au cunoscut pentru că tu aveai ceva ce ei nu puteau să aibă.

                                  O mai ştii pe ea cea de astăzi?

                                  Nu o mai ştii. Nu mai e acea tânără pentru că acele flăcări arămii pe care le ştiai tu s-au stins demult sau cel puţin acum nu mai ard pentru tine.

                                  Nu mai e acea femeie care ştia să te iubească pentru că acea femeie care ştia să te iubească a învăţat să n-o mai facă şi poate că în tot acest timp care a trecut a mai învăţat să iubească pe altul.

                                  Nu mai e acea copilă care nu se sfia să fie imatură în preajma ta. Nu s-a maturizat. Are acelaşi spirit liber şi imprevizibil, dar acum probabil opreşte apa din caloriferele unui bărbat care ştie să o aprecieze mai mult decât ai făcut-o tu.

                                  Nu mai e acea doamnă care a stârnit invidii în rândul cunoştinţelor tale. Acum e acea femeie pe care ei se bucură că ai pierdut-o.

                                  Nu o mai ştii pentru că nu mai e aceeaşi. Nu pentru tine, dar ea nu s-a schimbat. E la fel de minunată cum o ştiai, dar cum n-o s-o mai ştii.

Foto: We Heart It

large (30)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply