O iubire prea mare pentru un suflet prea mic. De ce încă mă mir că nu a mers?

                                               Am ştiut mereu că în iubire singura cale prin care doi oameni se pot iubi la fel de mult este ca fiecare să îl iubească pe celălalt cu tot sufletul, însă uneori unii nu sunt dispuşi să ofere, dar vor să primească. Cât? Atât cât se poate şi, dacă se poate, tot mai mult.

                                               O iubire prea mare pentru un suflet prea mic. De ce încă mă mir că nu a mers? Ţi-ai dorit să îţi ofer atât de multă iubire, iar eu ţi-am oferit-o fără să mă întreb de ce nu primesc la fel de multă înapoi. Ce ai făcut ea, nu ştiu… Da… Ce ai făcut, dragule, cu atâta iubire? În suflet sigur nu ai păstrat-o pentru că nu cred că ai fi avut unde. Probabil deschideai ferestre şi o lăsai să zboare oriunde şi totuşi spre nicăieri, oricum, în cele din urmă, am realizat că nu prea îţi păsa.

                                               Înţeleg că iubind, iubind enorm o persoană, am fi capabili să smulgem luna de pe cer pentru cel drag, dar nu înţeleg cum poţi să ceri iubire de la un om căruia nu prea îi oferi nimic, iar dacă îi oferi, o faci atât cât e nevoie ca să poţi alimenta nişte speranţe şi ca să poţi desena câteva iluzii frumuşele… Nu înţeleg cum…

                                              O iubire prea mare pentru un suflet prea mic… A trecut ceva timp până am realizat de ce nu a mers şi a trecut mult mai mult până am realizat că nu sunt singura la care nu a mers din această cauză. Aşa că, de acum înainte, ceri iubire, oferă şi tu. Iubirea pe care o oferi ar trebui să se oglindească în sufletul celuilalt şi să se întoarcă în aceeaşi măsură în sufletul tău. Dar dacă nu se întoarce? Atunci oglinzii îi lipseşte ceva preţios, îi lipseşte argintul şi astfel nu e nimic altceva decât sticlă… Prin acea sticlă iubirea ta trece şi merge mai departe… Şi doar atât…

Foto: We Heart It

large (24)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply