O femeie ştie să lupte şi luptă pentru ce este al ei !

                                O femeie  ştie să lupte şi luptă pentru ce este al ei ! Să nu stai în calea unei astfel de femei pentru că va face orice îi stă în putinţă să obţină ceea ce işi doreşte. O femeie va lupta întotdeauna pentru fericire, iubire şi pentru un suflet liniştit. Las-o să vadă în ochii tăi tot ceea ce îşi doreşte şi va lupta pentru tine. Va lupta, iar dacă va avea motive, nu va renunţa niciodată pentru că o femeie poate lupta oricât, chiar şi o întreagă veşnicie dacă are pentru cine. Dă-i motive să lupte pentru tine…

                             …Ca să cucereşti o femeie trebuie mai întâi să dărâmi din temelii o fortăreaţă de incertitudini pentru că femeia mai întâi cucereşte, iar apoi se lasă cucerită şi ca să o poţi cuceri nu trebuie decât să dărâmi incertitudinile pe care le are faţă de tine.

                              Ţine minte că o femeie poate ierta oricât de mult, dar nu poate ierta tot şi mai ales nu poate uita nimic. Nu-i da motive să te ierte şi nu îţi va da motive să îţi doreşti pe altcineva. Va fi exact acel cineva pe care ţi-l vei dori pentru o viaţă întreagă.

                              Uneori e imposibil să fim înţelese deşi nu cerem prea multe, dar eu cred că merităm. Merită să vrei să păstrezi aproape o femeie care luptă pentru tine şi pentru fericirea ta. Merită s-o faci fericită. Merită s-o iubeşti.

                              Dar ştiţi ceva? Şi bărbaţii merită să fie iubiţi şi fericiţi pentru că şi ei luptă pentru noi. Şi ei au puterea de a ne ţine aproape atunci când simt că suntem ceea ce îşi doresc să nu ezită să o facă. În iubire trebuie să luptăm întotdeauna unul pentru celălalt, şi trebuie să luptăm şi împreună, să ne înţelegem şi să ne completăm. Numai aşa putem înfrunta viaţa şi numai aşa putem câştiga. Împreună…

Foto: We Heart It

large (60)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply