O femeie puternică ia atitudine şi face tot posibilul pentru a obţine tot ce îşi doreşte.

                                        Vei iubi două tipuri de bărbaţi: Cei lângă care visezi fericirea şi cel lângă care o trăieşti!

                                        Probabil te-ai convins deja că nu toţi bărbaţii pe care i-ai iubit te-au făcut fericită. Probabil că te-a durut absurd de tare toată nepasarea pe care ţi-au lăsat-o în suflet şi probabil că datorită lor ai învăţat că nu oricine merită să fie iubit, la fel cum nu oricine poate iubi cu adevărat. Eu am crezut că după o dezamăgire urmează întotdeauna ceva frumos şi că după un final nefericit urmează întotdeauna acea poveste fără sfârşit numită iubire adevărată, dar m-am înşelat. După fiecare dezamăgire a urmat o alta şi tot aşa până mi-am dat seama că fericirea o poţi trăi numai alături de cel pe care ţi-l scoate în cale Dumnezeu.

                                        M-am săturat de figuranţi care şoptesc câteva replici seci şi pleacă. M-am săturat să-mi umplu paginile vieţii cu nimicuri lipsite de esenţă. Uneori am impresia că încă mă joc cu pixul pe foaie fără să mă îndur să scriu ceva concret, ceva care să dăinuie. Spune-mi tu, te-ai gândit vreodată că aştepţi de la viaţă ceva ce ea nu îţi poate oferi? Te-ai gândit vreodată că aştepţi de la un bărbat o fericire pe care nu o are de dat?

                                        Probabil… Eu m-am hotărât. O femeie puternică nu se întreabă niciodată prea mult. O femeie puternică ia atitudine şi face tot posibilul pentru a obţine tot ce îşi doreşte. Şi să ştii că viaţa îţi oferă exact atât cât eşti pregătită să ceri şi să accepţi. Dacă nu ceri prea multe, vei primi puţin, dar mai apoi să nu te plângi. O femeie deşteaptă nu aşteaptă niciodată în zadar. O femeie deşteaptă ia atitudine şi îşi caută fericirea acolo unde ea se poate materializa, renunţă la a o aştepta acolo unde lipseşte cu desăvârşire. Dacă nu te face fericită… Important e să nu te mulţumeşti cu foarte puţin. El trebuie să te facă fericită, deci dacă nu eşti fericită, el nu e ,,el”.

                                        Pe cei dezinteresaţi ajungi să nu îi mai iubeşti. Dar ei, deşi sunt doar figuranţi, te conduc către cel care îţi aparţine în totalitate.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply