O femeie nu te va putea iubi niciodată de două ori, dar te va putea iubi de două ori mai mult dacă îi demonstrezi că meriţi.

                                       O femeie nu te va putea iubi niciodată de două ori, dar te va putea iubi de două ori mai mult dacă îi demonstrezi că meriţi.

                                       Nu te va putea iubi de două ori şi nici nu va vrea. Nu te va putea iubi la fel de intens, la fel de profund sau la fel de frumos. Şi decât să păteze un sentiment atât de sincer cum e iubirea cu minciunile unor iluzii care s-au născut din dorinţa de a repune trecutul pe picioare… Mai bine nu te va mai iubi şi a doua oară… Nu va vrea. Totuşi… Dacă s-a sfârşit o dată, de ce nu s-ar sfârşi şi a doua oară la fel?

                                       Dar te va putea iubi de două ori mai mult dacă îi demonstrezi că meriţi. Surprinde-o! Fă ceva ce nu au reuşit să facă ceilalţi înaintea ta… Nu o dezamăgi! Şi ea te va surprinde la rândul ei. Te va lăsa să îi atingi sufletul şi te va iubi şi mai mult. Fă ceva ce nu au putut să facă ceilalţi… Iubeşte-o mereu, indiferent că e fericită sau nervoasă, că e lângă tine sau vă despart kilometrii… Indiferent că poţi să îi spui ce simţi sau că preferi că îi demonstrezi. Dar iubeşte-o mereu… Şi să ştii că mereu înseamnă şi pentru totdeauna.

                                       O femeie nu te va putea iubi niciodată de două ori, dar te va putea iubi de două ori mai mult dacă îi demonstrezi că meriţi. Sau pot spune că o femeie nu face aceeaşi greşeală de două ori. Iar dacă o face, a doua oară e deja o alegere… Sau nu iubeşte pentru a doua oară, ci nu a terminat de iubit de fapt. Dar de ce ai vrea să te iubească de două ori când o poţi învăţa să te iubească de două ori mai mult? Şi de ce ai vrea să iubeşti de două ori acelaşi om dacă el nu te-a putut învăţa să îl iubeşti de două ori mai mult o singură dată?

Foto: We Heart It

large (6)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply