O femeie nu are nevoie doar de tocuri pentru a ajunge la nivelul unui bărbat, are nevoie de cultură! Şi de multe ori se ridică deasupra multor bărbaţi!

                                       O femeie nu are nevoie doar de tocuri pentru a ajunge la nivelul unui bărbat, are nevoie de cultură! Şi de multe ori se ridică deasupra multor bărbaţi!

                                       Femeia nu e nici proastă, nici inferioară şi nici needucată, aşa cum ar fi mulţi bărbaţi tentaţi să afirme. Femeia îi este egală bărbatului. Ea poate fi lider, poate întreţine o familie, poate intra în polemici pe care să le câştige. Femeia poate conduce, poate parca perfect uimind bărbarţii, se poate pricepe foarte bine la domenii care nu i se potrivesc, la fel cum poate se poate pricepe şi un bărbat la ceva destinat femeilor. 

                                       Femeia deşteaptă e dată dracului, n-o poţi combate cu nimic atunci când are dreptate, nu o poţi ţine la cratiţă pentru că ştie că este capabilă de mult mai mult decât atât, nu o poţi obliga să rămână la stadiul la care ar vrea orgoliul tău să rămână pentru că te va lăsa să trăieşti mai departe cu orgoliul, iar ea va pleca şi îşi va căuta un bărbat capabil să înţeleagă că ea îşi doreşte pe cineva alături de care să păşească prin viaţă… Nu unul care să o poarte după el, dar nici unul pe care să îl poarte ea. Îşi doreşte un bărbat care să o trateze de la egal la egal, unul care să ştie câtă putere şi tărie de caracter se află în sufletul ei. Pe ceilalţi va ajunge să îi ignore şi i se va face silă de ei pentru că o vor considera inferioară, dar datorită gândirii primitive pe care o adoptă, ei sunt cei inferiori.

                                       Ştii, dacă te îndoieşti de o femeie, se va lipsi de tine. Ea caută încredere din partea celui căruia îi poate oferi totul. Şi să mai ştii ceva, o femeie poate face tot ce poate face şi un bărbat, dar în plus de asta, ea poartă şi tocuri.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply