O femeie nu abandonează niciodată iubirea. Ea o poate visa, o poate trăi sau poate încerca să o uite, dar nu trăieşte nici măcar o clipă fără iubire.

                                  O femeie nu abandonează niciodată iubirea. Ea o poate visa, o poate trăi sau poate încerca să o uite, dar nu trăieşte nici măcar o clipă fără iubire.

                                 O femeie poate visa iubirea. Sufltul unei femei care visează iubirea se hrăneşte cu speranţe şi dorinţe frumoase. Numai aceste dorinţe fac aşteptarea mai uşoară. O femeie care visează iubirea e o femeie care abia aşteaptă să înceapă iarăşi să trăiască în adevăratul sens al cuvântului.

                                O femeie poate trăi iubirea. Acea femeie care iubeşte este cea mai frumoasă femeie. Sufletul ei vibrează de emoţie şi emană sentiment. Inima ei nu mai bate într-un ritm obişnui, ci cântă în adevăratul sens al cuvântului… Cântă un vals dulce în acordurile căruia se împletesc spre nesfârşire două suflete lacome unul de celălalt. O femeie care trăieşte iubirea este o femeie căreia i se oferă tot ceea ce îi trebuie pentru a realiza ce îţi doreşte.

                               O femeie poate încerca să uite o iubire. Femeia care se luptă cu umbrele grele ale unui sentiment stins e ca un fluture căruia i s-au frânt aripile atunci când abia învăţase să zboare. Îţi târăşte după sine aripile şi îşi jeleşte neputinţa. O astfel de femeie cară după ea toate greutăţile trăite în doi, le cară singură pe toate, şi îşi varsă tot amarul în lacrimi. Ar lăsa ea totul în urmă şi ar continua să meargă mai departe fără tot greul pe care îl are de dus, nici ea nu ştie unde, dar e legat de suflet, iar sufletul nu şi-l poate lăsa. O femeie care încearcă să uite o iubire e toată numai suflet şi amar… E toată numai suflet chinuit de umbrele trecutului şi gol de ceea ce o hrănea cu adevărata viaţă…

                              Nu poate… O femeie nu poate niciodată să abandoneze iubirea. O visează. O trăieşte. Încearcă să o uite. Dar niciodată nu trăieşte fără ea.

Foto: We Heart It

large (5)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply