O femeie îţi poate oferi orice. Nu o obliga să îţi ofere absenţa ei!

                         Lângă femeia care te iubeşte cu tot sufletul şi cu toată fiinţa ei poţi fi mut căci nu trebuie să îi ceri nimic pentru a primi totul. Lângă femeia care te iubeşte cu adevărat vei găsi tot ce ai nevoie pentru a fi fericit, trebuie doar să nu fii orb ca să vezi asta. Lângă femeia ta, doar a ta, îţi cântă fericirea-n strună, asta numai dacă nu cumva eşti prea surd ca să o poţi auzi.

                        O femeie îţi poate oferi orice. Orice! Însă nu o obliga să îţi ofere absenţa ei pentru că şi asta îţi poate oferi. Diferenţa e că absenţa trebuie să i-o ceri cu insistenţă, căci dacă nu o ceri nu o vei primi niciodată. Va considera că nu o meriţi, dar dacă o cauţi cu lumânarea… Eh, atunci începi să o şi meriţi… Şi atunci… Ştii vorba aia: ,,Cere şi ţi se va da !”… Atunci vei primi absenţa ei.

                        Nici nu ai idee cât de mult poate iubi o femeie. Nu am o unitate de măsură ca să îţi pot exemplifica, asta pentru că nu există, dar oricât de mult te va iubi, să ştii că o femeie îţi va oferi absenţa ei dacă insişti. Şi o va face de parcă nu te-ar fi iubit niciodată.

                       Absenţa unei femei e un gol adânc pe care începi să îl umpli cu amintiri, iar cu toate astea el continuă să se mărească şi încetul cu încetul îţi copleşeşte tot pieptul şi ajunge să îţi taie respiraţia. Înainte să îi ceri, fără să vrei, să plece, nu te-ai gândit la asta, însă te gândeşti acum… Când e deja prea târziu ca să mai poţi face ceva pentru a o aduce înapoi în sufletul tău.

                      O femeie nu se întoarce niciodată înapoi la ceva ce a părăsit, iar dacă se întoarce, înseamnă că nu a plecat cu adevărat… niciodată.

                      Ţine minte ! O femeie îţi poate oferi orice. Nu o obliga să îţi ofere absenţa ei!

Foto: We Heart It

large (27)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Pagina de muieri frustrate…. bagati va dragelor mintea la cap ca universul nu se invarte in jurul vostru. Nu o mai faceti atat pe deosebitele ca sunteti mai banale decat hartia igienica! Si mai sunteti si proaste….da proaste de inghititi cuie unele dintre voi! Meritati ce vi s a intamplat/intampla

 • COMMENT (1)

  1. Qwerty 21st martie 2016 at 19:30 -

   Pagina de muieri frustrate…. bagati va dragelor mintea la cap ca universul nu se invarte in jurul vostru. Nu o mai faceti atat pe deosebitele ca sunteti mai banale decat hartia igienica! Si mai sunteti si proaste….da proaste de inghititi cuie unele dintre voi! Meritati ce vi s a intamplat/intampla

   Reply

  Leave a Reply