O femeie e pregătită să facă totul pentru a fi fericită atunci când are alături de cine să lupte și atunci când toți cei din jur au părăsit-o. În rest nu trăiește pentru ea, trăiește pentru cei din jurul său, încearcă să îi facă pe aceștia fericiți.

                                  Uneori ai nevoie de un om care să îți demonstreze că trebuie să trăiești, că ai pentru cine să trăiești și că trebuie să trăiești, mai întâi de toate, pentru tine. Trebuie să îți dai seama că fericirea ta înseamnă fericirea altcuiva, a altcuiva care înseamnă totul pentru tine și există în mod necondiționat și nelispsit în inima ta. Uneori ai nevoie de o mângâiere de la viață pentru a-ți da seama că ea nu dă doar palme, ci poate să ofere și atingeri calde care să te facă să vrei să mai mult și mai mult. Viața merită să fie trăită pentru toate mângâierile pe care le oferă și trebuie să fie înfruntată pentru toate palmele și loviturile pe care le dă fără să stea pe gânduri.

                                  Dar alteori acest om nu apare pentru că toți cei din jur fug și te părăsesc, nu sunt dispuși să mai poarte și povara problemelor tale având oricum deja destule de-ale lor pe cap. Suntem egoiști, trebuie să recunoaștem că suntem egoiști. Atunci când ceilalți ne păresc, atunci când ne ducem singure poverile, facem tot posibilul pentru a fi fericite pentru că vrem să le demonstrăm tuturor că putem oricum, că suntem capabile să fim fericite și singure. În fond, trebuie să ne dăm seama că foarte puțini sunt aceia care pot sta alături de noi în momentele grele, în acelea în care suntem cel mai greu de iubit și merităm cel mai puțin să fim iubite. 

                                  Oricum, atunci când nu te lupți ca să fii fericită, atunci când te mulțumești cu binele sau răul pe care îl primești de la viață, ajungi să faci totul pentru ceilalți, pui binele lor mai presus de binele tău, iar asta te face să fii acel om special de care chiar și tu ai nevoie în viața ta… Da, uneori avem nevoie să ne strângă în brațe un om exact ca noi, unul care să înțeleagă, dar pentru că nu poți să-l ai, ești un astfel de om pentru ceilalți, femeie. Tu ori te lupți pentru a fi fericită, ori te lupți pentru a-i face pe cei din jurul tău fericiți.

                                  O femeie e pregătită să facă totul pentru a fi fericită atunci când are alături de cine să lupte și atunci când toți cei din jur au părăsit-o. În rest nu trăiește pentru ea, trăiește pentru cei din jurul său, încearcă să îi facă pe aceștia fericiți.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Adauga un barbat la fel, parasit. Da’ oamenii sunt tot mai rai, sunt mai rai decat au fost. Extrem de circumspecti, uita-te-n jur! Pe mine nu m-ar deranja ca femeia sa aiba probleme, pentru ca eu cunosc situatia bine. La fel si eu, as avea pentru sa lupt impreuna. 🙁 O persoana iti poate schimba viata.

 • COMMENTS (596)

  1. Al tau 01st martie 2016 at 00:17 -

   Adauga un barbat la fel, parasit. Da’ oamenii sunt tot mai rai, sunt mai rai decat au fost. Extrem de circumspecti, uita-te-n jur! Pe mine nu m-ar deranja ca femeia sa aiba probleme, pentru ca eu cunosc situatia bine. La fel si eu, as avea pentru sa lupt impreuna. 🙁 O persoana iti poate schimba viata.

   Reply

  Leave a Reply