O femeie deșteaptă și puternica va fi fericită doar alături de un bărbat responsabil și convins că vrea să o iubească pentru intreaga viața.

                        Oamenii distrug iubirea și rănesc astfel alți oameni. Dar iubirea nu pleacă niciodată singură. Nu cred ca putem fi răniți din dragoste, putem fi răniți doar dacă iubirea încetează să mai lege doi oameni ce credeau cândva că nu vor putea fi separați niciodată. Iubirea nu ne rănește, dar ne oferă șansa să ne vindecăm de oamenii din trecut, să ne vindecăm de rănile pe care ei ni le-au lăsat în suflet. Iubire nu doare, ea poate doar să îți ofere o stare de liniște interioară. 

                         O femeie deșteaptă și puternica va fi fericită doar alături de un bărbat responsabil și convins că vrea să o iubească pentru intreaga viața. Pe ceilalți îi va uita pur și simplu. Pe ceilalți nu îi va mai păstra în suflet decât ca pe simple lecții de viață fără de care nu ar fi putut să fie fericită, fără de care nu ar fi putut să îl gaseasca pe cel căruia să îi poată oferi tot sufletul său, toată iubirea și purtarea de grijă.

                         O femeie care se respectă nu va putea niciodată să rămână prea mult lângă un bărbat care nu o respectă, nu îi poartă de grijă și nu o face să se simtă în siguranță în prezența lui. O femeie care se iubeste pe ea însăși nu va putea să trăiască lângă un bărbat care nu o va iubi așa cum știe că merită să fie iubită.

                         Dacă vrei să fii bărbatul potrivit pentru femeia de lângă tine, dacă îți dorești ca ea să fie fericită alături de tine și dacă ai de gând să scrii capitole întregi în viața ei, nu doar câteva povești, atunci ai face bine să fii un bărbat responsabil si să o iubești așa cum știi mai bine. Femeia care se respecta nu se va mulțumi niciodată cu puțin. Va vrea tot ce e mai bun pentru ea. Dacă vrei să ai alături o femeie adevărata, ar cam trebui să fii bărbat. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts