O femeie deşteaptă aşteaptă. O femeie înţeleaptă ştie că s-ar putea ca aşteptarea ei să fie inutilă, ea cucereşte, e sătulă de aşteptat.

                                            Sentimentele aruncate vraişte prin colţuri ale sufletului te îndeamnă adesea să rămâi pe loc. Nu ştii de unde să începi cu aranjarea lor. Sunt oameni care  lasă în urma lor un dezastru extraordinar şi e prea greu să începi să pui totul la rând. După ce că eşti obosită din cauza a tot ce tocmai a luat sfârşit, mai trebuie să cureţi şi în urma sa.

                                            O femeie deşteaptă aşteaptă. Aşteaptă să se liniştească totul în jurul său şi după ce şi-a tras sufletul începe să adune rămăşiţe de sentimente, amintiri frumoase şi să măture dezamăgiri, regrete şi dureri mult prea mari pentru firea ei firavă.

                                            O femeie înţeleaptă ştie că s-ar putea ca aşteptarea ei să fie inutilă, ea cucereşte, e sătulă de aşteptat. Ea nu mai pune nimic la punct, nu mai salvează nimic, dar nici nu aruncă nimic. Doar închide uşa iubirii pe care i-a purtat-o lui şi merge mai departe. Aşteptarea poate fi bună, poate însemna linişte şi pace, un răgaz după o furtună, dar sunt şi furtuni după care nu vrei să mai aştepţi nimic. Până la urmă, de la o anumită vârstă aşteptarea îţi oferă numai timp pierdut. Dacă te-a făcut să suferi, dă-l dracului, aşa cum probabil te-a dat şi el pe tine, mergi mai departe, iartă şi încearcă să uiţi, îţi va fi mai bine, te asigur. Nu are rost să stai în drum de o piatră şi aceea îngropată în pământ. Când începi să realizezi că ai da înconjurul lumii pentru un om care nu s-ar ridica din pat pentru tine, opreşte-te şi nu mai merge nicăieri pentru acea persoană. Continuă pentru tine şi mergi oriunde, de preferabil atât de departe încât să nu-ţi vină nici ţie să crezi până unde ai ajuns. 

                                            O femeie deşteaptă aşteaptă. O femeie înţeleaptă ştie că s-ar putea ca aşteptarea ei să fie inutilă, ea cucereşte, e sătulă de aşteptat. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply