O femeie care ştie cât valorează îşi va face bărbatul să se simtă mereu bărbat, nu doar un căţeluş plimbat în lesă.

                                                O femeie care ştie cât valorează îşi va face bărbatul să se simtă mereu bărbat, nu doar un căţeluş plimbat în lesă. O astfel de femeie ştie că dacă lasă puţin de la ea nu înseamnă că a făcut un sacrificiu. În schimb, o femeie care are nevoie de confirmarea ,,puterii” ei va încerca mereu să arate că ea e mai presus decât cel de lângă ea. Ea nu lasă nimic de la ea, nici măcar puţin.

                                              Să nu-mi spuneţi mie că într-o relaţie care funcţionează aşa cum trebuie există unul care domină. Într-o astfel de relaţie există respect şi înţelegere, deciziile se iau de comun acord şi uneori se înţeleg de la sine.

                                              Cred că acea femeie care vrea să îşi domine bărbatul nu are destulă încredere în ea şi vrea să îşi demonstreze… Ce vrea să îşi demonstreze? Că el o iubeşte atât încât ea poate face tot ce doreşte din el? Mi se pare aberant. Într-un fel sau altul înseamnă să hrăneşti orgoliul unuia cu înjosirea altuia. Şi atunci, mă scuzaţi că întreb, dar unde mai e iubirea?

                                              O femeie deşteaptă, una cu respect de sine şi încredere în tot ceea ce o reprezintă nu va lăsa orgoliul său înfometat să devoreze iubirea şi respectul lui de sine. Îl va face să se simtă bărbat şi la rândul ei se va simţi femeie lângă el, pentru că, sincer, nu ştiu cum te mai poţi simţi femeie lângă unul care face mereu numai ce vrei şi ce spui tu.

                                              Acesta este un scurt manifest pe care îl adresez femeilor care le consideră ,,proaste” pe cele care îşi respectă bărbaţii şi sunt respectate de către ei, acelea care umbă după căţeluşi disperaţi şi mai au şi îndrăzneala să critice. Dragele mele, o femeie adevărată nu stă nici în faţa, dar nici în spatele bărbatului ei, stă alături de el. Şi credeţi-mă că e cea mai fericită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply