O femeie are nevoie de un bărbat dispus să o asculte, dornic să o înţeleagă şi capabil să o iubească.

                                                                    ,,O femeie are nevoie de un bărbat dispus să o asculte, dornic să o înţeleagă şi capabil să o iubească. Iar eu mi-am dat seama de toate astea abia după ce mult timp am încercat să fiu atrăgător, dar n-am reuşit să atrag decât femei superficiale. Abia după ce mult timp am căutat femei uşor de înţeles, dar nu le-am găsit decât pe cele de la care puteam înţelege un singur lucru, că iubirea trebuie să fie simplă, nu femeia… Abia după ce ani întregi am crezut că ai voie să ştii atât cât poţi înţelege, am înţeles şi eu că atunci când vine vorba de femei totul se schimbă şi că ceea ce ştii nu este acelaşi lucru cu ceea ce poţi înţelege, că ai voie să ştii mai mult pentru că nu poţi să înţelegi decât puţin.

                                                                    Pentru o vreme ai destulă energie de cheltuit pe aventuri şi nu te deranjează faptul că fiecare femeie pe care eşti dispus să o iubeşti nu este şi  cea pe care ai putea-o iubi. Pot fi condamnat pentru faptul că nu am investit sentimente, dar nu le-am investit de prost. Am avut energie multă de cheltuit pe aventuri, dar nu şi interes destul de acordat unei femei. Dacă stai puţin la taifas cu ea sufletul, făcând abstracţie de tot ce îl îmbracă, vei descoperi în fiecare femeie ceva care îţi merită iubirea. Noi suntem orbi sau dezinteresaţi sau absurzi în acţiuni… Sau suntem doar proşti…

                                                                    Dar când nu eşti în măsură să înţelegi critici, nu poţi respecta… Nu poţi iubi. Atunci când începi să înţelegi parcă ţi se ridică ceaţa de pe ochi şi apreciezi mai mult… Mult mai mult o femeie. Dar în cele din urmă suntem suma alegerilor noastre. Nu mai vreau să aleg greşit. Şi dacă tot am înţeles în sfârşit, acum sunt dispus să ascult, dornic să înţeleg şi capabil să iubesc. Ea a rămas aceeaşi femeie, dar vreau să cred că eu nu mai sunt acelaşi prost.”

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply