O fată îşi doreşte ca băiatul vieţii ei să o aducă în stare să îl trimită la dracu’, iar ea să se îngrijoreze dacă a ajuns cu bine sfârşind prin a pleca după el. O femeie îşi doreşte ca bărbatul său să stea acasă cu ea, să o îmbrăţişeze, să o sărute şi nu vrea sub nicio formă să o mai supere şi el după ce că o supără atât de tare viaţa cu tot ce îi scoate în cale.

                                     O fată îşi doreşte ca băiatul vieţii ei să o aducă în stare să îl trimită la dracu’, iar ea să se îngrijoreze dacă a ajuns cu bine sfârşind prin a pleca după el. O fată va iubi şi va urî de douăzeci de ori pe minut acelaşi băiat doar pentru că nu răspunde la un mesaj sau nu o face atât de repede pe cât ar vrea ea. O fată îşi doreşte de la relaţia ei să o facă fericită şi să o facă să plângă pentru că pentru ea e mult mai frumos atunci când el te supără doar ca să-ţi spună mai apoi o vorbă dulce, doar ca să te alinte mai târziu, doar ca să te facă să te simţi cea mai norocoasă. 

                                     O femeie îşi doreşte ca bărbatul său să stea acasă cu ea, să o îmbrăţişeze, să o sărute şi nu vrea sub nicio formă să o mai supere şi el după ce că o supără atât de tare viaţa cu tot ce îi scoate în cale. O femeie va iubi douăzeci de ani acelaşi bărbat fără să-l urască măcăr o secundă, chiar dacă el poate nici nu e prezent, chiar dacă nu trimite mesaje sau nu dă semne de dor. O femeie e deja sătulă de lacrimi, tristeţe şi dor, ea vrea zâmbete, ea ştie că un bărbat care te iubeşte cu adevărat găseşte momente frumoase să te surprindă plăcut fără să fie nevoie să-ţi aducă lacrimi în priviri înainte. O femeie apreciază oamenii care oferă siguranţă, nu pe cei care îţi trântesc numai incertitudini. O femeie are nevoie de linişte şi de iubire, nu de aventuri şi nesiuranţă. O fată are nevoie de un băiat care să o conducă în viaţă spre un acasă. O femeie are nevoie de un bărbat care să o întoarcă de pe drumurile pe care a rătăcit, arătându-i că de fapt acasă nu-s patru pereţi goi, ci două braţe calde.  

                                     O fată îşi doreşte ca băiatul vieţii ei să o aducă în stare să îl trimită la dracu’, iar ea să se îngrijoreze dacă a ajuns cu bine sfârşind prin a pleca după el. O femeie îşi doreşte ca bărbatul său să stea acasă cu ea, să o îmbrăţişeze, să o sărute şi nu vrea sub nicio formă să o mai supere şi el după ce că o supără atât de tare viaţa cu tot ce îi scoate în cale.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply