Numărul femeilor nu te face mai bărbat, iar dacă tu crezi asta, îmi pare rău să îți spun, dar ești un prost.

                               Numărul femeilor nu te face mai bărbat! Am mai spus asta și o voi repeta ori de câte ori va fi nevoie pentru că m-am săturat ca cei care nu au habar să iubească o femeie să aibă impresia că ei sunt mult mai bărbați decât cei care o face. M-am săturat să fie cei care râd de femeile sufletiste și naive care se implică total într-o relație și apoi suferă. 

                               Nu, dragule. Numărul femeilor nu te face mai bărbat, iar dacă tu crezi asta, îmi pare rău să îți spun, dar ești un prost. Degeaba știi tu unde s-o atingi astfel încât să i se arcuiască spatele dacă nu știi ce să îi spui atunci când are nevoie de sprijin și înțelegere. Degeaba ai avut o sută de femei dacă nu ai iubit niciuna și nu ai simțit pe sufletul tău ce înseamnă să vrei să renunți la tine pentru persoana iubită. 

                               Dacă experiența în pat se capătă trecând prin cât mai multe, experiența în tainele iubirii se capătă rămânând lângă cineva cât mai mult posibil, atât cât ți se permite, atât cât ai răbdare să te dedici și să fii loial, atât cât primești la rândul tău toate astea. Iubirea se dezvoltă încet, dar dacă e sinceră, cu siguranță durează foarte mult. 

                               Nu e greu să înveți ce își dorește cea de lângă tine în pat, dar e foarte complicat să îți dai seama ce așteptări are de la viață, ce planuri de viitor își face pentru că ele sunt într-o continuă schimbare. Și dacă după doar câteva atingeri atente poți cunoaște fiecare centimetru din pielea ei fină, ei bine, asupra sufletului cu siguranță vei fi nevoit să te oprești mai mult. 

                               Așa că eu nu cred că ești îndreptățit să râzi de cei  cei care aleg să iubească femeile, nu doar să facă sex cu ele, știu ei ce știu. Dar nici de femeile care suferă din dragoste, nu sunt proaste, sunt minunate. Și ar trebui să îți dea de gândit toate acele relații reușite în care oamenii reușesc să se maturizeze, să crească și să îmbătrânească împreună. 

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts