Numai din cauza ta, dragule, am ajuns o femeie atât de ambiţioasă. Numai din cauza ta, domnule, sunt eu acum o doamnă cu principii şi aşteptări mult mai înalte. Numai din cauza ta, fraiere, am să-l iubesc de şaişpe ori mai mult pe bărbatul care merită.

                                      În viaţă suntem atât de ocupaţi să ne gândim la pierderi încât nu mai avem timp să ne gândim la tot ce am câştigat. În viaţă suntem atât de ocupaţi să ne gândim la ce ne lipseşte încât uităm să privim alături ca să vedem ce avem. În viaţă plecăm până la capătul lumii după fericirea care avem impresia că ne va ajuta să ne simţim împliniţi, liniştiţi, împăcaţi, dar nici nu avem idee că de fapt de la fericire am plecat, că de fapt ea acasă se afla de la bun început, acolo unde e cald în suflet, linişte în gânduri. Ne dăm seama cam târziu de anumite aspecte… Dar e bine şi atunci. Mi-am dat seama că…

                                      Numai din cauza ta, dragule, am ajuns o femeie atât de ambiţioasă. Probabil dacă n-ai fi făcut tot posibilul să-mi demonstrezi că tu nu suferi şi eşti foarte fericit în timp ce eu încă speram că mai există ,,noi”, n-aş fi fost niciodată destul de determinată să merg mai departe, să uit de tot şi de toate, să mă gândesc la mine. N-aş fi fost niciodată ambiţioasă ca acum.

                                      Numai din cauza ta, domnule, sunt eu acum o doamnă cu principii şi aşteptări mult mai înalte. Tu n-ai fost domn, decât cu numele şi nici atât pentru că mă încăpăţânez să cred că a fi domn e cu totul altceva decât ai fost şi vei fi tu vreodată. Dar măcar m-ai obligat pe mine să devin o doamnă mai bună plecând, uitând, sperând şi reveninându-mi frumos. Din cauza ta sunt o doamnă, începusei să mă obligi să nu mai fiu…

                                      Numai din cauza ta, fraiere, am să-l iubesc de şaişpe ori mai mult pe bărbatul care merită. Trebuia să ştiu cum e să nu ţi se răspundă. Trebuia să ştiu cum doare indiferenţa. Trebui să ştiu cum e să nu ştii dacă să pleci sau să rămâi şi cum te rupe în bucăţi oricare dintre decizii. Şi aveam nevoie de un fraier care să mă înveţe, nu-i aşa, fraiere? Numai din cauza ta va avea altul noroc de mine şi la rândul meu şi eu de el. 

                                      Numai din cauza ta… Numai datorită ţie de fapt. Poate ai făcut şi ceva bun, mi-ai fost o lecţie. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (653)

  1. gentilul 20th mai 2016 at 23:26 -

   Pup dulce!

   Reply

  Leave a Reply