Nu vei pierde niciodată un om dacă îl iubeşti sincer şi eşti mereu alături de el atunci când are nevoie de tine. Dacă iubeşti sincer şi frumos, iar celălalt pleacă sau te dezamăgeşte, el te pierde pe tine, nu invers.

                                Unii oameni nu ne sunt cu adevărat o pierdere. Cineva care alege să renunţa la un om care îi oferă iubire sinceră şi în mod necondiţionat, nu este o pierdere… Poate, din contră… Unii oameni ar fi trebuit să plece de multă vreme din vieţile noastre pentru că ne făceau rău, dar am ales să facem tot posibilul pentru a-i păstra lângă noi, deşi ne făceau rău. Speram că, făcându-le bine, îşi vor da seama cum trebuie să fie iubirea, cum se oferă ea şi ce efecte frumoase aduce după sine. 

                                Ar trebui să înţelegi că nu are rost să suferi după cineva căruia nu îi pasă atât de mult încât să nu te facă să suferi. Ar trebui să înţelegi că nu ai pierdut pe nimeni şi nimic. În iubire nu pierzi niciodată. În iubire nu suferi niciodată. Suferinţa, la fel ca tristeţea, apare abia atunci când nu mai e iubire, sau când oamenii aleg să îşi bată joc de ea. 

                                Nu vei pierde niciodată un om dacă îl iubeşti sincer şi eşti mereu alături de el atunci când are nevoie de tine. Dacă iubeşti sincer şi frumos, iar celălalt pleacă sau te dezamăgeşte, el te pierde pe tine, nu invers. Nu poţi pierde oferind iubire, aşa că nu are rost să te învinovăţeşti de ceva, nu are rost să îţi tot spui că mai puteai să schimbi totul. Oamenii care s-au hotărât să plece de lângă tine, pleacă. Pur şi simplu. Fără să le pese. Fără să se întrebe dacă vei suferi. Pleacă pentru că asta vor şi asta simt că trebuie să facă. 

                                De multe ori, nu ai pierdut pe nimeni, dar ai fost o pierdere uriaşă, una pe care, în anumite momente din viaţă, unii oameni o vor regreta foarte mult. Ai fost o pierdere. Să rămâi fără un om care a putut să renunţe la tine, nu e o pierdere. Pe de altă parte, să pleci de lângă un om care te iubea şi îţi făcea bine….

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts