Nu uita că viaţa e mai mult decât alegerile greşite şi mai mult decât oamenii care te-au pierdut. Nu uita că greşelile nu te definesc, dar lecţiile pe care le înveţi din fiecare greşeală, da!

                          Nu are rost să te învinovăţeşti din cauză că anumiţi oameni au ieşit din viaţa ta. Nu are rost să suferi pentru cei care nu au avut nici cel mai mic regret atunci când au ales să se înstrăineze de tine, deşi ştiau că te va durea. Şi să ştii că nu e o greşeală să ai încredere în oameni sau să îi laşi să plece atunci când vor asta. Ar fi o greşeală să îi rogi să rămână pentru că oricum nu o vor face. Oricum nu poţi opri un om al cărui suflet deja nu mai e lângă tine. 

                          Atunci când eşti hotărât să pleci, fie că ai motive fie că nu, deja nu te mai poate întoarce nimeni. Nu are rost să îi ceri cuiva iubire sau să fie prezent lângă tine dacă nu simte că asta trebuie să facă…Deşi, poate, unii dintre ei ţi-au promis că îţi vor oferi toate astea. Şi nu are rost mai cauţi altceva în sufletele celor care nu îţi mai oferă iubire. 

                          Nu uita că viaţa e mai mult decât alegerile greşite şi mai mult decât oamenii care te-au pierdut. Nu uita că greşelile nu te definesc, dar lecţiile pe care le înveţi din fiecare greşeală, da! Lasă-i pe cei din jurul tău să vorbească, să îţi criticile greşelile. Ei nu ştiu ce a fost în sufletul tău. Lasă-i să te condamne pentru ce vor ei, oricum nu vor înţelege niciodată ce furtuni ai avut de înfruntat. Şi lasă-i să te privească atunci când te ridici după ce ai fost doborâtă, cum înveţi din nou să fii fericită după ce ai suferit. Doar tu ştii ce e în sufletul tău.

                          Doar tu ştii cât de tare te-a durut sufletul atunci când ai greşit şi cât de bine te-ai simţit atunci când te-ai ridicat. Fiecare greşeală te-a ajutat să fii un om mai bun. Fiecare bucurie te-a ajutat să înveţi că merită să cazi pentru a avea de ce să te ridici.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts