Nu uita că eşti femeie şi că sufletul tău are nevoie de sinceritate. De oameni sinceri. De iubiri sincere. Şi nu uita să fii sinceră cu tine însăţi.

                         Dragă femeie, dacă e ceva ce nu vei putea niciodată să suporţi sau să accepţi, acel ceva este minciuna. Tu ai nevoie de oameni sinceri în jurul tău pentru că te-ai săturat de cei care poartă în  permanenţă măşti sperând că vor reuşi să pară ceva ce nu sunt. Te-ai săturat de cei care mint mereu doar pentru că minciuna e mai uşor de ambalat. Te-ai săturat de oamenii care nu pot fi sinceri, aşa-i?

                         Şi te-ai săturat şi de iubirile presărate cu minciuni, nu? Eu nu am să mai pot suporta niciodată minciunile între doi oameni care se iubesc. Atunci când iubeşti un om, îl iubeşti şi punct. Nu îl minţi. Nu îl răneşti. Şi nu îl dezamăgeşti. Nu faci nimic din ceea ce ştii că i-ar putea face rău. Nu faci nimic pentru a-i tulbura liniştea interioară. Şi…

                         Atunci când iubim, nu ar trebui să uităm că trebuie să fim sinceri cu noi înşine. Mai ales cu noi înşine. Nu ar trebui să uităm că nu putem trăi în minciună prea mult timp. Viața e prea scurtă pentru a ne pierde vremea cu minciuni, cu oameni care nu vor să iubească și cu regrete… Cu învinovățiri inutile. De multe ori de învinovăţim pentru greșeli pe care nu le-am făcut niciodată. De multe ori alegem să nu le pătăm amintirea celor care ne-au rănit cu minciunile pe care ni le-au spus… Și începem să ne considerăm vinovați pentru ele, deși nu ar trebui, chiar nu ar trebui.

                         Nu uita că eşti femeie şi că sufletul tău are nevoie de sinceritate. De oameni sinceri. De iubiri sincere. Şi nu uita să fii sinceră cu tine însăţi. Nu uita că viața e mult prea scurtă pentru a-ţi pierde vremea așteptând iubire de la cei care doar pretind că iubesc și prea frumoasă pentru a o rata minţindu-te că ești fericită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts