Nu-ți vreau banii și cadourile. Îți vreau timpul și atenția. 

                             Cel mai frumos cadou pe care i-l poți face cuiva drag este să îi oferi timpul tău. Cât mai mult și cât mai de calitate. Pentru că în acest timp îți faci amintiri, trăiești momente pe care nu le vei mai trăi niciodată și la care te vei întoarce cu drag atunci când vei avea nevoie de un răgaz. Cu acest timp pe care îl oferi și pe care îl primești rămâi pentru că nu îl vei putea întoarce niciodată, nu îl poți recupera și tocmai de asta valorează mai mult decât toate cadourile din lume, de asta e neprețuit. 

                             Îmi vei putea cumpăra flori și ciocolată, mă voi bucura, voi savura momentul, dar tot pe tine am să te strâng în brațe, tot de tine îmi aminti când voi trece pe lângă ele. Tu vei fi mereu mai important decât orice altceva. Și ai să-mi poți oferi tot ce crezi tu de cuviință sau să nu îmi oferi nimic, nu va conta atât timp cât vei fi tu acela care mă face fericită în primul rând, atât timp cât tu îmi vei fi prezent și mă vei iubi. 

                             Nu-ți vreau banii și cadourile. Îți vreau timpul și atenția. Iar dacă ești unul dintre acei bărbați care se respectă, unul dintre aceia care știu să respecte și femeile de lângă ei, cu siguranță îmi vei oferi ceea ce am pretenția să primesc de la bărbatul pe care îl voi iubi enorm și necondiționat. Cu siguranță vei fi mai mult decât m-am așteptat, mai mult decât am sperat că vei fi. 

                             Așa că, dragilor, nu mai încercați să cumpărați femeile, încercați să le iubiți și veți fi, cu siguranță, fericiți. O femeie pe care o iubești, căreia îi oferi timpul și toată atenția ta nu te va dezamăgi niciodată. 

 

 

 

 

Foto: Kaci Baum

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts