Nu te naști puternică. Nu alegi să fii puternică. Puternică devii pentru că nu ai de ales. Și nu va înțelege nimeni ce fel de infern porți cu tine… Pentru că al fiecăruia dintre noi e diferit. 

                              Toți cei din jur îți spun că trebuie să fii puternică, să ții capul sus și să nu te dai bătută indiferent de greutățile pe care ești nevoită să le trăiești. Dar ce știu ei?! Ce știu ei despre durerile și despre dorurile tale, despre slăbiciunile și grijile care nu îți dau pace… Ce știu?! 

                              Uneori nu ni se lasă dreptul să alegem. Uneori tot ce putem face este să ne mobilizăm, să ne mai încurajăm și să mergem mai departe. Chiar dacă nu știe nimeni ce se ascunde cu adevărat în sufletele noastre, chiar dacă nu are nimeni habar de câte ori gândul renunțării la iubire și la oameni a plutit împrejur. 

                              Nu te naști puternică. Nu alegi să fii puternică. Puternică devii pentru că nu ai de ales. Și nu va înțelege nimeni ce fel de infern porți cu tine… Pentru că al fiecăruia dintre noi e diferit. Nu alegi tu să mergi mai departe și să faci față unor lucruri de mii de ori mai mari decât tine. Pur și simplu o faci. 

                              Pur și simplu îți dai seama că ai doar două opțiuni, să îți vezi de drumul tău sau să renunți. Iar renunțarea nu e cu adevărat o opțiune. Așa reușești să faci față unor situații și unor oameni care te dau peste cap și te determină să te întrebi cine ești.

                              Puternică nu ești, trebuie să fii. Pentru tine, pentru iubire, pentru fericirea ta și de multe ori pentru ceilalți. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts