Nu te mai mulțumi cu jumătăți de măsură, cu oameni care nu te iubesc așa cum ar trebui să fii iubită și cu o viață care nu îți oferă atât cât meriți.

 

                                     Dacă tu simți că ceea ce trăiești nu e iubire, atunci poate chiar nu e iubire. Tot ce îți lasă îndoieli, regrete și întrebări în suflet, deja nu mai e ceva frumos, e ceva pe care trebuie să îl suporți, nu să îl trăiești. Dacă șimți că ce ai trăit nu a fost iubire, atunci degeaba suferi. Nu are rost să te întrebi dacă ar trebui să te întorci înapoi la cineva care te făcea să suferi și nu îți oferea fericirea de care aveai nevoie pentru ca sufletul tău să înflorească.

                                     Caută întodeauna acel om lângă care să poți fi tu însăți. Acel om care îți înțelege nebunia fără să o judece. Acel om care îți poate aduce zâmbete, chiar dacă plângi. Acem om care ar face orice pentru ca ție să îți fie bine. Acel om care nu te-ar răni niciodată. Caută omul care să te poată iubi în cele mai grele zile ale tale, nu pe cel care găsește mereu scuze pentru a te lăsa singură atunci când ai nevoie de el. Caută bărbatul care întotdeauna vrea să rezolve micile neînțelegeri dintre voi pentru că acela te iubește și știe că problemele nerezolvate macină suflete. Caută iubirea adevărată, nu te mulțumi doar cu minciuni și jumătăți de măsură. Nu te mulțumi cu gândul că ar putea totuși să fie și mai rău. Alină-te cu gândul că ar putea fi mult mai bine. 

                                     Încetează  să mai accepți ceva ce îți face rău. Gândește-te bine. Gândește-te dacă merită să lupți în continuare, să repari, să iubești, să pui și mai mult suflet. Dacă da, atunci fă toate astea fără să îți pese că vor fi momente în care te vei împiedica și vei căpătă lovituri care te vor durea tare în suflet. Dar dacă nu, atunci pur și simplu pleacă, mergi mai departe, treci peste, iartă, uită și caută-ți fericirea în altă parte. 

                                     Gândește-te dacă are rost să suferi pentru ceva ce s-a întâmplat în trecut. Dacă da, atunci mai dă-ți timp să te vindeci, mai lasă-ți un răgaz să plângi și să te liniștești. Dar dacă nu, atunci începe să fii fericită pentru asta trebuie să faci. Asta e tot ce ar trebui să faci acum. Nu te mai mulțumi cu jumătăți de măsură, cu oameni care nu te iubesc așa cum ar trebui să fii iubită și cu o viață care nu îți oferă atât cât meriți.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts